Sådan Konverter FLV til MPEG1

September 23

En FLV-fil bruges til at levere video på internettet via Adobes Flash Player. Mange online sites, såsom Google Video og YouTube, bruge FLV video. Det er en virkelig praktisk måde at vise video på nettet, men det gør ikke spille i mange medieafspillere. Hvis du gerne vil se en FLV video uden Adobes Flash Player, skal du konvertere filen. En MPEG-fil er en af ​​de mest kompatible videofiler i verden. På grund af dette, mange medieafspillere understøtter MPEG-video. Hvis du ønsker at se din FLV video overalt, konvertere den til en MPEG er en sikker satsning.

Instruktioner

Sådan Konverter FLV til MPEG1

1 Download OJOsoft Total Video Converter (se "Resources"). Du kan downloade en gratis version af den software, der vil give dig mulighed for at konvertere FLV videoer til MPEG-1 videoer. Den gratis version vil begrænse antallet af konverteringer, du kan gøre. Hvis du har brug for at gøre en masse konverteringer, bør du overveje at købe et produkt.

2 Åbn softwaren og upload dit FLV video ved at klikke på "Browse" og navigere til din fil. Klik på filen, og klik derefter på "Åbn".

3 Vælg output format til din video fra valgmulighederne vises øverst af softwaren. Du kan vælge "Til AVI," "For at VOB", "Til MP4", "Til WMV," "Til MPEG" og mere. Til dit formål, vælg "Til MPEG".

4 Klik på "MPEG Profil" drop-down menu til at vælge den type MPEG du gerne vil output. Standard output format er MPEG-2. Vælg MPEG-1 til output til en MPEG-1 video.

5 Klik på knappen "Convert" for at starte konvertere videoen. Den tid, det tager for din konvertering vil hovedsagelig afhænge af størrelsen af ​​din video. Når din video er færdig konvertering, vælge en mappe til at gemme den på og gemme det. Du kan nu se din nye MPEG-1 video i enhver medieafspiller, der understøtter MPEG-filer.


relaterede artikler