Sådan Flyt Hjemmeside Paneler til venstre side på IMVU

September 30

IMVU er et 3D instant messaging, sociale netværk og spil site, hvor oplysninger om dig og din IMVU konto vises på en avatar hjemmeside. Hjemmesiden har så meget eller så lidt information som du ønsker, og normalt omfatter din profil, venner, grupper, beskeder og interesser samt poster, du har føjet til siden, såsom klistermærker. Alle disse oplysninger (undtagen for klistermærker) vises i paneler designet til at flytte til næsten enhver position på siden - også til venstre eller højre kolonne, over eller under andre paneler og bag klistermærker.

Instruktioner

1 Gå til din IMVU avatar hjemmeside ved at logge ind på din IMVU-konto og klikke på dit avatar navn på bar nær toppen af ​​skærmen.

2 Placer markøren over titellinjen af ​​panelet i kolonnen i højre side af skærmen, som du ønsker at flytte til venstre side. Markøren bør ændre i en markør med fire pile angiver, at du kan flytte panelet.

3 Klik og træk panelet til venstre side af skærmen, og slip derefter musen nøglen eller fjerne din fingerspids fra skærmen for at droppe panelet i venstre side.

4 Gentag denne proces at flytte så mange af de andre paneler, som ønskes at kolonnen til venstre side af skærmen. Når du er færdig, arrangere panelerne til venstre i den rækkefølge, du ønsker, ved at klikke og trække en over eller under en anden og derefter gentage med resten.

TIPS

  • Hvis du har klistermærker på din IMVU avatar hjemmeside, placere et panel bag en stor mærkat eller placere et klistermærke nær et panel kan uheld Sæt mærkaten til panelet - når du flytter panelet mærkaten kan bevæge sig med det. For at forhindre dette, flytte klistermærker til side af din hjemmeside før flytte panelerne rundt. Når du er færdig, flyttes klistermærker tilbage i enhver position, du kan lide.