Problemer Åbning Excel 2007-filer

April 27

Problemer Åbning Excel 2007-filer


Microsoft Office er et bundt af kraftige softwareprogrammer. Det er blevet genudgivet adskillige gange; hver med ekstra og bedre funktioner, og Microsoft Excel er et af de programmer, der følger med Office. Det er en kraftig regnearksprogram giver brugeren et udvalg af måder at beregne og vise oplysninger. Desværre, på grund af nogle opgraderinger og nye funktioner, der blev udgivet med Office 2007, der har været nogle problemer med at åbne Excel-filer.

Kompatibilitetstilstand

Microsoft Office-filer blev givet forskellige udvidelser med introduktionen af ​​2007. Alle formater bevæget sig væk fra en tre-tegn suffiks til en fire-tegn suffiks. Disse udvidelser gør det vanskeligt for andre versioner for at åbne indhold. Den kompatibilitetstilstand, som er tilgængelig i Excel 2007, gør det muligt for filer, der skal gemmes i de ældre formater. Dette kan påvirke de oplysninger, og hvordan det vises, men vil sikre, at en person, der kører en ældre version af Office vil være i stand til at åbne og redigere regneark dokument.

Langsom Åbning af Excel-filer

Brugere af Microsoft Office 2007 har rapporteret, at når du åbner Excel-filer, enten xls eller xlsx format, der er kan tage et stykke tid at indlæse. Experts-Exchange.com, rapporterer, at de skiftende indstillingerne i Application Explorer kan afhjælpe situationen. For at gøre dette, skal brugerne åbne Application Explorer, og naviger til den filtype, XLS indstillinger. Under de avancerede muligheder, de er i stand til at ændre indstillingerne. To justeringer skal foretages til kodning til at løse problemet. For det første skal "/ e" erstattes med "% 1" og for det andet, en ny linje med "[rem se kommandolinjen]" skal indsættes. Dette vil afhjælpe den langsomme load tid Excel-filer.

Extension Advarsler

En ny funktion, der blev indført i Office 2007, hvis forlængelsen advarsel. Denne funktion er designet til at stoppe korrupte, og muligvis skadelige filer, åbnes på computeren. Ved at åbne en fil, der ikke indeholder den korrekte endelse, Excel og andre Office 2007-programmer vil bede brugeren om at bekræfte identiteten af ​​filen. Dette omtales som Extension Hærdning. Denne nye funktion kan ikke forhindre en korrupt fil fra at forårsage skade på brugerens computer, men det giver brugeren at dobbelttjekke filen, før du udsætter sin computer til mulige trusler.


relaterede artikler