Smart Card Reader Instruktioner

December 11

Smart Card Reader Instruktioner


Hvis du føler at du har brug for at sikre din enhed eller computer mod hackere, kan en smart kortlæser hjælpe dig med at beskytte dit privatliv. En smart kortlæser muliggør kommunikation mellem smart card og en salgssted terminal (POS), en smartphone, mobiltelefon eller en computer. En smart kortlæser bruger en kryptografisk identifikation metode og en kontrol af besiddelse at godkende et domæne bruger. Denne måde, er det sværere for hackeren at udgive som den oprindelige bruger.

Instruktioner

1 Slut chipkortlæseren. Luk computeren ned. Fastgør læseren til en seriel port. Sæt PC Card-læser i en åben PCMCIA Type II slot. Vedhæft dit tastatur eller mus stik til den supplerende PS / 2 kabel / stik, hvis tilgængelig. Sæt supplerende PS / 2 kabel / stik i computerens tastatur eller mus port. Tænd computeren og derefter logge på som en bruger med administratorrettigheder.

2 Tilmeld dig for et smart card-certifikat. For at gøre dette, åbne Internet Explorer. Indtast webadressen "http: // maskine-navn / certsrv" i adressefeltet. Den "maskine-navn" i webadressen skal udskiftes med navnet på den computer, der kører den udstedende Certification Authority. Microsoft Certificate Services velkomstsiden vises. Vælg "anmode om et certifikat." Klik på "Næste".

3 Klik på "Avanceret Request" og klik på "Næste". Vælg "anmode om et certifikat" for et smart card. Klik på Næste. Et digitalt signeret Microsoft ActiveX-objekt for dig at downloade, vises for første gang brugere fra certificeringsmyndighed serveren.

4 Klik på "Ja" i Security advarselsdialogboksen at installere kontrol. Smart Card Tilmelding Station side vises. Vælg "Smart Card Logon" eller "Smart Card User Certificate Template." Klik på "Certification Authority." Vælg "kryptografisk Service Provider." Vælg en "Administrator Signing Certificate", og derefter vælge "Bruger at tilmelde dig."

5 Udfyld Certificate Template, certificeringsmyndighed og Cryptographic Service Provider. Klik på "Vælg certifikat" for at vælge "Administrator Signing Certificate." Vælg kun ét certifikat fra listen. Klik på "OK". Vælg den bruger, der er at få indskrevet for certifikatet og derefter klikke på "Vælg User." Klik på OK og du er færdig med tilmelding.

6 Log ind med dit smart card. Når du logger ind, vil du have en mulighed for at indsætte dit smart card i stedet for at skrive en brugernavn og adgangskode. Du behøver kun at indsætte chipkortet i chipkortlæseren at logge ind.


relaterede artikler