Sådan geninstalleres Missing dll-filer

November 12

Sådan geninstalleres Missing dll-filer


En DLL er en type "bibliotek" fil, der understøtter softwareprogrammer. Når du mangler DLL, vil du modtage fejlmeddelelser på computeren. En manglende DLL standser også et program fra åbningen. Virus eller sletning af filer og mapper kan forårsage DLL'er til at blive beskadiget eller slettet. Du kan geninstallere manglende DLL-filer - de fleste DLL'er er tilgængelige for download online gratis - men du skal vide, hvad de skal gøre med filen efter du henter den.

Instruktioner

1 Gå til et websted, der giver dig mulighed for at søge efter og downloade kopier af DLL-filer (se Resources).

2 Indtast navnet på den DLL du vil hente i søgefeltet og klik på "Enter".

3 Klik på "Download" linket til filen og gem den på skrivebordet for at få adgang til den senere.

4 Gå til "Start> Søg" på skrivebordet værktøjslinjen. Skriv "C: \ Windows \ System32", som er den mappe, der gemmer DLL-filer. Hvis du har en 64-bit system i stedet, skriv "C: \ Windows \ SysWOW64" og klik på "Enter". En mappe vil poppe op på søgemenuen.

5 Dobbeltklik på mappen for at åbne den. Du vil se en liste over filer.

6 Træk DLL-fil du lige har downloadet i det åbne mappen. Drop det overalt inde i mappen.

7 Klik på "Ja", hvis det beder dig om at overskrive den eksisterende fil. Nogle gange beskadiget DLL-filer er klassificeret som "mangler" af computeren.

8 Gå til "Start" på din værktøjslinje. Vælg "Kør". Et søgefelt vil poppe op. Skriv "regsvr32 [filnavn på dll]" og klik på "Enter" for at starte kommandoen. Denne handling registrerer DLL på computeren.

9 Luk de åbne vinduer og mapper. Genstart computeren.


relaterede artikler