Sådan bruges RSS-feeds fra Slashdot

May 14

Ønsker du at få dit fix af vidunderligt nørdet nyheder fra Slashdot, men har ikke tid til stadighed søge efter nye historier på sitet? Du kan bruge RSS-feeds til automatisk at hente opdateret indhold via browserens indbyggede RSS-feed-læser eller en specialiseret RSS nyhedslæser.

Instruktioner

Modtag RSS-feeds i din web browser

1 Kør den nyeste version af din foretrukne webbrowser. Tidligere versioner kan ikke have RSS evner du behøver.

2 Gå til Slashdot hjemmeside (se Resources nedenfor). Rul ned til bunden og klik på linket "RSS". Dette vil dirigere dig de oplysninger RSS-feed.

3 Kopier webadressen på denne side.

4 Find din webbrowser RSS ikon. Typisk ser det som en lille orange firkant markeret med en hvid prik og tre buede hvide linjer.

5 Højreklik på ikonet RSS og vælg "Egenskaber" fra menuen.

6 Indsæt adressen på Slashdot RSS-feed side i feltet "Feed placering", og klik derefter på "OK".

7 Klik på ikonet RSS. De nyeste historier fra Slashdot vil fremstå som en drop-down menu. Marker og klik enhver overskrift for at få adgang til denne historie.

Opsætning en RSS Aggregator

8 Find og klik på linket "RSS" på Slashdot hjemmesiden. Du vil blive omdirigeret til en side der viser XML-fil og dokument træ skal du indgå i din nyhedslæser.

9 Fremhæv og kopier webadressen på Slashdot RSS side.

10 Hent og installer en RSS feed reader eller nyhedslæser. En søgning på internettet for "RSS aggregator downloads" vil give en dusør af muligheder. Brug en gratis RSS aggregator, medmindre du er en erfaren bruger af RSS-feeds. Nogle websteder opkræve en præmie for at hente RSS nyhedslæsere, men du kan finde en gratis en, der er passende for casual brug.

11 Indsæt webadressen på Slashdot RSS side på listen over websteder, du ønsker at levere feeds. Afslut tilsætning ved at klikke på "Tilføj", "Abonner" eller tilsvarende knap på din RSS nyhedslæser.

12 Åbn din aggregator feeds vise og nyde det opdaterede indhold.

TIPS

  • Har du spørgsmål? Besøg Slashdot FAQ side.
  • Resten let, hvis du er forvirret om, hvilke RSS format standard at bruge. Der er lidt forskel på 0,91, 1,0, 2,0 eller andre versioner.
  • Anmod et RSS-feed fra Slashdot kun én gang hver halve time eller deromkring. Brugere gør store krav til Slashdot s båndbredde kapaciteter ved ustandseligt at anmode RSS-feeds risiko et midlertidigt forbud.
  • Hvis du bruger en delt computer, sikre, at dine loginoplysninger ikke lagrer webbrowseren og altid logge ud i slutningen af ​​sessionen.