Hvordan til at købe de rigtige domænenavn

May 4

Hvordan til at købe de rigtige domænenavn


En almindelig fejl, som nye hjemmeside ejere er farende ind i købet af et domænenavn. Et par centrale elementer i domænet bør overvejes på forhånd, men for at sikre den perfekte domæne er købt.

Domain Nøgleord

Det er sandsynligt, at navnet på dit firma eller hjemmeside allerede vil blive registreret som et domænenavn af en anden, så overveje at tilføje søgeord til dit navn for at gøre en mindeværdig sætning. For eksempel, hvis infotech.com er taget, så prøv infotechsolutions.com eller infotechtechnology.com.

Branding

Dit domænenavn vil være en af ​​de mest synlige repræsentationer af din virksomhed eller et websted, så lad ikke navnet omstrejfende for langt fra dit brand navn og brandingstrategi. Selvom NumberOne.com er en mindeværdig domæne, hvis det ikke vedrører din virksomhed, genoverveje det.

Tegnsætning

De fleste web-eksperter rådgive at undgå tegnsætning, såsom bindestreger eller understregninger, når du vælger et domænenavn. I de fleste tilfælde, hvis potentielle kunder høre dit domænenavn, vil de glemmer tegnsætning senere, eller være mere tilbøjelige til skriver forkert domænet, hvis de husker det.

Domæne Extensions

Du vil få svært ved at finde en Internet ekspert, som ikke anbefale at bruge en Com forlængelse for dit domæne, i modsætning til .NET .biz eller andre. Web-brugere er mest fortrolige med .com og vil huske det meget bedre end andre muligheder.

tilgængelighed

Hvis du tror, ​​du har fået en vindende domæne, se, om det er tilgængeligt ved at besøge Øjeblikkelig Domain Search. Hvis domænet ikke er tilgængelig, men du er villig til at bruge nogle penge til at erhverve det, kan du besøge et websted som Køb Domains.com at se, om det registrerede navn er til salg.


relaterede artikler