Instruktioner til Udskiftning af glas i Vinyl Windows

May 1

Instruktioner til Udskiftning af glas i Vinyl Windows


Over tid vinduer tendens til at bryde eller knække. For familier med børn især, er det meget vanskeligt for vinduesglas til sidste årtier uden at bryde på et tidspunkt. Når dette sker, en nem løsning er at bare udskifte glasset. Fjernelse af hele vinduet kan være lidt mere tidskrævende og vanskeligt at håndtere. Udskiftning af glas er nemt og hurtigt i forhold til at installere en helt ny enhed. Ligegyldigt hvilken type vindue, udskiftning følger de samme enkle instruktioner. Hvis vinduet er stadig i god form, det er helt sikkert den måde at gå.

Instruktioner

1 Skær glasering omkring kanten af ​​vinduet med en kniv. Kør kniven op og ned af siderne indtil alle ruder er blevet fjernet, og glasset er klar til at blive taget ud. Skub glasset mod ydersiden af ​​huset og forsigtigt fjerne det fra vinduesrammen.

2 Måle åbningen af ​​vinduet med et målebånd for at bestemme størrelsen af ​​glas, der vil være behov for at erstatte den glasskår. Fratræk 1/8 af en tomme for at tillade plads til at indpasse glasset stramt på plads.

3 Mærke på stykke af glas, præcis hvor udskæringerne skal være mulighed for vinduet til at passe i åbningen. Indstil en T-kvadrat ned på det første mærke og mærke hele vejen ned, så et lige snit kan foretages glas.

4 Score glasset med en hobbykniv ved at køre den langs T-pladsen. Gentag processen et par gange, indtil glasset er klar til at snap. Bøj ned på begge sider til at snap glasset i to. Mål andet snit og gentag samme procedure.

5 Sæt glasset på plads i åbningen og vedhæfte ruder punkter til hobbykniv. Skub ruder punkter ind i toppen af ​​rammen for at slutte den til glasset. Påfør et punkt hver 6 inches rundt om hele omkredsen af ​​det nye vindue.

6 Kør en vulst af ruder kit omkring hele omkredsen af ​​vinduet for at forsegle det på plads. Glat ud kit med en hobbykniv og give tid til kit til korrekt tørre.

TIPS

  • Brug altid handsker, når du arbejder med glas som nedskæringer hænderne er fælles, især med glasskår.
  • Beskyttelsesbriller anbefales også til denne applikation.

relaterede artikler