Sådan ændres en farve Varer i Photoshop CS3

July 12

Sådan ændres en farve Varer i Photoshop CS3


Photoshop CS3 er et software-program, der er en del af Adobes Creative Suite. Selvom Photoshop CS4 er blevet frigivet, en nyere version af softwaren, mange mennesker stadig bruge CS3 version. Denne software har sat industristandarden til billedredigering software. Det giver brugerne mulighed for at manipulere forskellige billedfiler på et ekstremt højt niveau af detaljer. Det er ofte vanskeligt at mærke nogen Photoshop manipulationer når billeder redigeret af superbrugere. En almindelig procedure, at Photoshop bruges til er ved at ændre farven på et element. Dette kan være afsluttet uden en avanceret viden om softwaren.

Instruktioner

1 Åbn det billede, du vil manipulere ved at klikke på "File" og derefter "Åbn".

2 Opret et nyt lag. Du vil ændre farven på elementet i det nye lag, så du ikke ændrer det originale billede, og kan nemt vende tilbage til det oprindelige billede. Klik "Lag" på toppen af ​​programmet. Klik derefter på "Ny" og derefter "Layer".

3 Vælg det element, du vil ændre, ved hjælp af "Lasso" værktøjet. Den "Lasso" værktøjet kan findes i værktøjslinjen til venstre side af Photoshop. Trace omridset af det emne, du ønsker at ændre farven på. Du kan også bruge "Quick Selection Tool", som er placeret direkte under den lasso værktøj. Dette vil skitsere de store figurer i billedet, men kan være mindre præciseres, end den lasso værktøj.

4 Vælg en farve, som du ønsker at ændre elementet til fra farvepaletten i menuen til venstre.

5 Vælg "Paint Bucket" værktøj fra menuen i venstre side.

6 Klik på elementet i det billede, du skitseret med lasso værktøj. Artiklen farve vil blive ændret.