Sådan bruges Fire skærme i SLI mode

January 11

Sådan bruges Fire skærme i SLI mode


Nvidias SLI-teknologi kombinerer regnekraft af to grafikkort. Dog kan tidlig SLI drivere understøtter kun én skærm. Den seneste SLI driver understøtter to skærme. For at bruge fire skærme, du nødt til at installere tre grafikkort. To bliver SLI-bro kort, men man har til en separat kort med en anden GPU. Så vil du tilslutte to skærme til en SLI-aktiveret kort og forbinde de to andre skærme til et andet grafikkort.

Instruktioner

Adgang

1 Vend computeren, fjerne eventuelle ledning periferiudstyr og tag strømforsyningen.

2 Fjern PC sidepanel, sædvanligvis ved at fjerne eller løsne fingerskruer på bagsiden af ​​sagen og derefter skubbe sidepanelet off.

3 Elektrisk jorde dig selv ved at bære en ESD håndledsrem, der tillægger en bare metal overflade på computerkabinettet for at forhindre statisk elektricitet fra beskadige eventuelle computerens komponenter.

4 Fjern udvidelsesstikpladsen dækker på bagsiden af ​​sagen, der svarer til de udvidelsesporte du bruger. Mindst to af disse slots vil være PCI-Express slots. Den lille metal dækker normalt sikker med en enkelt Phillips skrue.

Installer kort

5 Installer SLI-ready grafikkort i to tilstødende PCI-Express-pladser. Sørg for, at guld "fingre" på de grafikkort justeres korrekt med kortpladser. Skub kortene langsomt ned, indtil du hører et tydeligt klik. Installer en udvidelse dæksel skrue ind i metalpladen af ​​hver grafikkort for at sikre det på bagsiden af ​​sagen.

6 Tilslut PCI-Express strømstik fra strømforsyningen til hver grafikkort.

7 Installer SLI-stik, der fulgte med dit bundkort. Skub stikket fast ned på guld "fingre" på toppen af ​​grafikkort. Dette vil danne en lille fysisk og elektronisk bro mellem kortene.

8 Sådan bruges Fire skærme i SLI mode

Selvfølgelig den tredje video kort installeret skal bruge mindst to monitor udgange.

Installer ekstra grafikkort i en tilsvarende slot på samme måde, som du har installeret de SLI-ready grafikkort. Fjern dækslet, installere kortet og fastgør den med en skrue. Sørg også tilslutte en strømstik fra strømforsyningen til denne ekstra kort, hvis nødvendigt.

Komplet installation

9 Sæt sidedækslet og fastgør det med skruer, der blev fjernet.

10 Sæt strømforsyningen tilbage i computeren længe med andre eksterne enheder, der blev fjernet.

11 Sæt to skærme til en af ​​SLI-bro grafikkort, og sæt de andre skærme i ekstra kort.

12 Tænd computeren.

13 Åbn "NVIDIA Control Panel" og udvide "Display" fanen til venstre.

14 Opsæt dine skærme gennem "Multiple Display Wizard" eller ved at vælge "Konfigurer flere skærme."

TIPS

  • Du kan jordforbindelse ved at røre et stykke bart metal inden i computeren chassis.
  • Sørg for at du har de nyeste Nvidia drivere installeret på din computer. Ældre bilister kan kun støtte flere skærme med SLI deaktiveret.

relaterede artikler