Hvad er Adobe Writer?

January 10

Denne artikel forklarer den misvisende, Adobe Writer, som har udviklet sig gennem årene til at henvise til en hvilken som helst hjælpeprogram, der producerer Portable Document Format (PDF) filer og især til Adobe Acrobat PDF Writer. Artiklen derefter går på at diskutere Adobe Acrobat PDF Writer, herunder en kort historie om produktet, såvel som dens fordele og ulemper. Fordelene og anvendelser af PDF-filer, i almindelighed, er også drøftet.

Misforståelser

Lad os starte denne ved at sige, at der aldrig var et produkt kaldet "Adobe Writer". Dette er blevet en misvisende for Acrobat PDF Writer og enhver hjælpeprogram, der producerer PDF-filer.
Gennem årene har udtrykket "Adobe Writer" blevet synonym med hjælpeprogrammer, der lader brugere producere og distribuere PDF-filer. Navnet "Acrobat Writer" er også blevet brugt til at referere til dette produkt, men igen er dette ikke er det faktiske navn.

Fungere

PDF Writer er et PDF-oprettelse værktøj, der bruges til at komme som en del af Adobe Acrobat-softwaren. Acrobat PDF Writer ville installere på din computer som en printerdriver, lade brugere nemt oprette PDF-filer til at distribuere til deres kunder. De ville simpelthen udskrive til denne såkaldte printer og en PDF ville blive skabt. PDF Writer var en hurtig måde at gøre PDF-filer, men gav ikke en fuldt fungerende PDF. Den er ikke længere distribueret med Acrobat.

Ekspert Insight

Ifølge en præsentation givet af James C. King (PDF arkitekt og hovedstol videnskabsmand, Advanced Technology Laboratory hos Adobe Systems Incorporated), holdbarheden af ​​Acrobat PDF Writer var fra 1993 til 2001. En af dias i denne præsentation refererer til produktet som en dårlig løsning og han giver en række årsager. Han skriver, at det er en "faux printerdriver", og brugeren kun får, hvad de udskriver. Hvornår blev anvendt Acrobat PDF Writer, har PDF ikke den indholdsfortegnelse, hyperlinks eller noter. Det tilladt for kun lidt struktur, brugte glyffer og ikke Unicode og forudsat det laveste niveau af grafik uden EPS.

Forebyggelse / Solution

Hvis du vil medtage nogle af de manglende funktionalitet, Acrobat Distiller skulle anvendes. I dag, Adobe sælger et andet produkt, Adobe Acrobat, som omfatter samme funktionalitet sammen med mange andre funktioner.

Betydning

Så hvorfor skulle nogen engang behøver at oprette en PDF? Når en PDF er oprettet, kan andre folk læser det ved hjælp af Adobe Reader, som Adobe stiller til rådighed gratis. PDF-filer gør det nemt at dele indhold med andre, da dokumentet vises det samme på hver computer.


relaterede artikler