Sådan Hook Up en computer til modtagere til musik

July 22

Sådan Hook Up en computer til modtagere til musik


Computere er ideelle til opbevaring og redigering musik, men mange ikke har lydkort eller højttalere, der giver brugeren det fulde spektrum af lyd komponisten eller kunstner hensigten. Nogle plug deres computere i en ekstern modtager, der forstærker det derefter musik egne højttalere. Det ville være bedst at sende dette signal digitalt, da dette er, hvordan musikken er lagret, og mange eksterne modtagere vil konvertere signalet fra digital til analog bedre end en pc vilje.

Instruktioner

1 Sæt et lydkabel fra bagsiden af ​​computerens lydkort i modtageren. HDMI-kabler, der ofte bruges til at overføre billeder samt, kan sende HD lydsignaler i deres digital form. Et optisk kabel, som også overfører lyd i et digitalt format, kan også anvendes til ældre modtagere.

2 Sæt et 3,5 mm stereo stik i hovedtelefonstikket (ofte grøn) på bagsiden af ​​din computer for et analogt signal. Denne fremgangsmåde vil blive anvendt til modtagere, der ikke accepterer digitale signaler eller computere, der ikke har optiske eller HDMI-porte. En HDMI-port ser lidt større end en USB én, mens optiske kabler har meget lille torv slutter med en rund spids stikker ud af dem.

3 Køb en ekstern USB-DAC (Digital Analog Converter), hvis du ikke er tilfreds med den lyd, der kommer fra din analog tilslutning. Dette vil konvertere det digitale signal til analog, og vil ofte gøre et bedre job end DAC indbygget i et gennemsnitligt modtager.


relaterede artikler