Sådan Bind data til en tekstboks i VB

July 18

Visual Basic, eller VB, indeholder en guide, der hjælper dig med at generere data adaptere, som du derefter kan bruge til at binde data til en tekstboks. Bindende VB kontroller til en tekstboks kan du rulle gennem tabeldata og vise data til dine brugere uden manuelt at tildele en kolonne til en tekstboks i koden. Opgaven er sat op ved hjælp af "Egenskaber" vinduet i Visual Studio.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET" i menuen og klik på "Visual Studio." Åbn webprojekt efter .NET program belastninger.

2 Klik på "Data" menupunkt, og klik derefter på "Generer DataSet." Der åbnes et vindue, der viser alle data adaptere til VB-projektet de. Klik på "Ny", derefter skrive et navn til det nye datasæt. Kontroller indstillingen mærket "Føj datasæt til designeren," og derefter klikke på "OK."

3 Dobbeltklik på VB webformular i Solution Explorer for at åbne websiden i designeren. Træk og slip en tekstboks kontrol fra VS værktøjskassen til webformular. skabes Kontrollen og vist på internettet formular.

4 Klik på drop-down boksen ved siden af ​​"Tekst" ejendom for tekstfeltet. Vælg en kolonne, som du ønsker at binde data. For eksempel, hvis du ønsker at vise data tabellens kolonne "Fornavn", vælge denne kolonne navn fra rullelisten.


relaterede artikler