Sådan udskriver en PDF-fil med PowerDesigner

August 2

Sådan udskriver en PDF-fil med PowerDesigner


PowerDesigner er modellering og metadata management software skabt af Sybase. Programmet er designet til at hjælpe store organisationer med datamodellering, informationsarkitektur og enterprise arkitektur. PowerDesigner understøtter en bred vifte af standarder, herunder RDBMS, RTF og XML. Så længe du har PDF oprettelsen software såsom Adobe Acrobat Professional installeret på din computer eller netværk, udskrivning fra PowerDesigner til PDF er hurtig og nem.

Instruktioner

1 Åbn det dokument eller rapport, du vil udskrive til PDF i PowerDesigner.

2 Send din PDF-print anmodning. Klik på "File" i menuen øverst på skærmen og vælge "Udskriv". Når dialogboksen Udskriv vises på skærmen, skal du klikke på drop-down menu med printerens navn og vælg "Adobe PDF" valgmulighed. Klik på knappen "Egenskaber" for at justere udskriftsindstillingerne til dine behov, og klik derefter på "OK". Når tilfreds med dine indstillinger, skal du klikke på "OK" igen.

3 Giv din PDF-fil et navn i den resulterende dialogboks. Vælg den placering, hvor du vil have det gemt, og klik derefter på knappen "Gem". En statuslinje sporer forløbet af din PDF-print job, hvilket kan tage flere minutter at udfylde for større arbejdspladser. Når dialogboksen lukker din PDF-fil er klar til brug.


relaterede artikler