Hvordan aktiverer jeg 4GB Laptop RAM?

August 8

Meget af nutidens software, herunder grafiske programmer som Photoshop, beskæftiger 2 GB hukommelse, hvilket efterlader mindre RAM til rådighed for baggrundsprogrammer. På grund af den iboende programmering i 32-bit operativsystemer, kan de ikke registrere, når en bærbar computer har 4 GB RAM installeret. Windows Vista / 7 32-bit kan kun registrere maksimalt 3 GB RAM. Dette skyldes brugerens hardware eller selve operativsystemet. Imidlertid operativsystemet er i stand til at detektere og ved hjælp 4GB RAM.

Instruktioner

Aktivering 4 GB RAM i Windows XP

1 Klik på "Start" knappen, derefter "Alle programmer", "Tilbehør" og derefter "Notepad" ikonet.

2 Drop ned menuen "Filer" i "Notesblok" og klik på "Åbn". Naviger til "C" mappe og finde filen "Boot.ini." Dobbeltklik på filen for at åbne den.

3 Find den linje, der hedder "3GB switch" og erstatte det med "/ PAE switch."

4 Drop ned menuen "Filer" og klik på "Gem" knappen og afslut "Notesblok". Genstart Windows XP.

Aktivering 4 GB RAM i Windows Vista / 7

5 Klik på knappen "Start", klik på "Alle programmer," klik "Tilbehør" og derefter højreklikke "Kommandoprompt". Vælg "Kør i Administratortilstand." Alternativt kan du trykke på "Windows" og "R" tasterne sammen. Når dialogboksen vises, skriv "cmd" og tryk på "Ctrl + Shift + Enter" for at køre i administrator-tilstand.

6 Skriv "bcdedit / sæt PAE forceenable" ved kommandoprompten og trykke på "Enter".

7 Type "bcdedit / sæt nx AlwaysOff" og tryk "Enter".

8 Skriv "bcdedit / sæt PAE ForceEnable" og tryk på "Enter".

9 Genstart Windows Vista / 7.

TIPS

  • Hvis Vista viser et fald i ydeevne efter ændringerne, kan du skrive "bcdedit / sæt nx AlwaysOn" i kommandoprompten for at vende tilbage til den lavere RAM beløb. Et alternativ er at installere Windows Vista / 7 64-bit operativsystem.

relaterede artikler