Hvordan kan jeg læse en Microsoft Word DOC på en Intel Mac?

March 23

Hvordan kan jeg læse en Microsoft Word DOC på en Intel Mac?


Microsoft Word er et meget anvendt tekstbehandlingsprogram. Virksomheder og hjemmebrugere støder Word DOC-filer i en række forskellige situationer. Selvom Microsoft Word giver den bedste kompatibilitet med Word DOC-filer, der er andre programmer, der kan åbne, læse og redigere Word-filer. Microsoft Office 2011 kører på Intel Mac-systemer og omfatter Word 2011. Det er fuldt kompatibel med filer oprettet i Windows-versionen af ​​programmet.

Instruktioner

1 Åbn Word DOC i TextEdit. TextEdit er et grundlæggende tekstbehandlingsprogram indbygget i Mac OS X-operativsystemet. Det understøtter RTF-format, websider i HTML-format, Mac Web arkiver, OpenDocument format og Word-filer ender på DOC, DOCX og XML. Det omfatter grundlæggende formateringsmuligheder såsom borde og flere skrifttypeindstillinger. TextEdit bruger OS X indbygget stavekontrol for stavefejl og grammatiske kontrol. Hvis du ikke har Office, iWork eller OpenOffice installeret, TextEdit er standard editor for Microsoft Word DOC-filer. Bare dobbeltklikke på filen og det vil åbne i TextEdit.

2 Hent og installer OpenOffice. OpenOffice er en fuld produktivitet ansøgning med kapaciteter svarende til Microsoft Office. Som en open source program, OpenOffice er tilgængelig til gratis download og installation. Den OpenOffice Writer program kan åbne Word-filer oprettet i Word 97 eller nyere. Det omfatter også et regneark program kaldet Calc, en præsentation program kaldet Impress, en database program kaldet Base og et grafikprogram kaldet Draw.

3 Købe og installere iWork eller sider. iWork er Apples produktivitet program. Det omfatter Sider til tekstbehandling, Keynote til præsentationer, Numbers for regneark og iMovie til videoredigering. Pages, Keynote og Numbers er alle kompatible med Microsoft Office-dokumenter. Sider kan åbne en Word-fil oprettet i Word 97 eller nyere. Der er to købsoptioner er tilgængelige. IWork er tilgængelig i Apple Store, online eller offline, for $ 79 i marts 2011. Hvis du kører Mac OS 10.6.6 eller nyere, kan du også købe Pages alene for $ 19,99 på App Store fra marts 2011.


relaterede artikler