Hvordan at reparere en Toshiba M300

November 21

Toshiba M300 er en 160 megabyte bærbar computer med en 14,1-tommer skærm med en let, bærbart design. Dens funktioner giver dig mulighed for at surfe på nettet, få adgang til forskellige former for medier og gemme vigtige filer. Den leveres med Windows Vista-operativsystemet, som omfatter indstillingen "Systemgendannelse", som kan bruges til at gendanne din bærbare computer til tidligere indstillinger. Hvis din computer bliver inficeret med virus eller støder andre problemer, der bremser og skade din computer, kan du bruge Vistas "Systemgendannelse" for at vende virkningerne.

Instruktioner

1 Klik på "Start" ikonet på din bærbare computer, placeret i nederste venstre hjørne. Klik på "Alle programmer" lokalisere og klik på "Tilbehør ,, klik på" Systemværktøjer "og vælg" Systemgendannelse ". Dette vil bringe en menu, der vil tillade dig at vælge en specifik dato, hvorfra du ønsker at nulstille dine indstillinger.

2 Klik på "Vælg et andet gendannelsespunkt" valgmulighed. En liste over tilgængelige gendannelsespunkter vises, og du kan vælge et punkt, hvor du vidste din Toshiba M300 fungerede korrekt.

3 Bekræft gendannelsespunkt ved at klikke på knappen "Udfør". Din bærbare computer vil genstarte, og starter igen fra det gendannelsespunkt, du har valgt.

TIPS

  • Opdater din anti-virus program på en regelmæssig basis for at sikre, at skadelige virus ikke kan infiltrere dig laptop operativsystem.
  • Sluk ikke din bærbare computer, mens du kører en systemgendannelse, fordi det kan skade din computers harddisk.

relaterede artikler