Sådan Tilslut en faxmaskine til kabel Internet

November 26

Sådan Tilslut en faxmaskine til kabel Internet


Tilslutning af en faxmaskine til dit kabel Internet tjeneste kan afhænge meget af den type maskine, du har. En række af faxmaskiner kan ikke arbejde med et kabelmodem samt de gør med en dial-up, hovedsagelig på grund af dial-up modems og faxer både er baseret omkring telefonlinjer. Det kan være nødvendigt at rådføre sig med forhandleren eller producenten af ​​din maskine for at sikre, det vil virke. Faxmaskinen skal stadig være tilsluttet en telefonlinje, og din computer skal bruge ekstra software.

Instruktioner

1 Tilslut kabelmodemmet, hvis det endnu ikke er tilsluttet, tilslutter RG koaksialkabel kommer ud af væggen til gevind cylindriske port på modemet.

2 Tilslut modemet til faxmaskinen ved hjælp af et CAT Ethernet forbundet til en af ​​modemets Ethernet-porte kabel. Tilslut faxen til computeren næste med en anden Ethernet-kabel.

3 Sæt faxmaskinen til en telefonlinje i dit hjem. Brug en anden telefonlinje adskilt fra din primære linje, hvis det overhovedet er muligt, at forhindre, at telefonen linje fra at reducere din Internet hastighed.

4 Download og installer et program på din computer, vil tillade dig at modtage indgående faxer til computeren og derefter videregive dem til faxmaskinen eller gemme dem til computerens harddisk.

TIPS

  • Ring til din internetudbyder for eventuelle ekstra information du behøver om, hvorvidt din internetudbyder vil arbejde med netop din modem og fax.
  • Hvis du tilslutter modemmet med det samme kabel, som du modtager kabel-tv fra, skal du bruge en koaksial splitter.

relaterede artikler