Sådan sammenligne Internet Planer

April 12

Når du køber hjem internettjeneste fra en internetudbyder, hvad du virkelig købe en månedlig internetadgang planen. Du accepterer at betale en meget specifik pris for en meget specifik tjeneste hver måned. På ethvert givet tidspunkt er der sandsynligvis flere virksomheder, der er i stand til at levere Internet service til dit hjem eller kontor, så før du beslutter, om en af ​​dem, du ønsker at sammenligne planerne og se, hvad hver enkelt har at tilbyde. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken af ​​de planer, er værd at bruge penge.

Instruktioner

1 Sammenlign pris. Prisfastsættelsen struktur af hver internetudbyder vil være vildt anderledes end den næste. Nogle udbydere tilbyder grundlæggende Internet planer for $ 20- $ 30 pr måned, og nogle tilbyder meget mere altomfattende planer for langt større mængder af penge. Du kan også ofte få tilbud, hvis du køber internet-tjeneste, tv og hjem telefon service samtidig fra den samme udbyder.

2 Kig efter eventuelle "båndbredde caps", som en Internet plan kan have på plads. A "båndbredde cap" betyder, at der er en grænse for mængden af ​​kilobyte, at din computer kan hente i en måned. Hvis du er en afslappet internetbruger så vil enhver cap sandsynligvis ikke påvirke dig, men tunge internetbrugere, der downloader en masse filer vil have en plan med en høj hætte eller ingen cap på alle. Ofte hvis du overskrider din cap per måned du bliver opkrævet en velvoksen gebyr pr ekstra kilobyte af data overført.

3 Sammenlign upload og download hastigheder til enhver plan du overvejer at købe. Disse hastigheder vil være, hvad du kan forvente at nå med din computer, når internettjeneste er hooked op i dit hjem. Disse planer vil blive målt i megabytes per sekund (eller "Mbps"), og jo højere tallet er, jo hurtigere din internetforbindelse i sidste ende vil gå.

4 Undersøg installationsomkostninger. Selv om disse er engangs-omkostninger, kan installationsomkostninger for en internet plan undertiden være heftig på grund af mængden af ​​det arbejde. En tekniker har til at komme ud til dit hjem til at indstille tjenesten op, og hvis dit hus ikke tidligere wired til internetadgang, vil du blive opkrævet flere penge til installation. Du vil også nødt til at betale for at leje internetudbyder modem (til internetadgang) og router (for ethvert hjem netværk, du gerne vil oprette).


relaterede artikler