Sådan installeres en Vista printerdriver

January 18

Windows Vista gør det nemt at styre installerede printere direkte fra din computers printer mappe. Vista giver dig mulighed for at vedhæfte en printer til computeren og føje den til computerens printer mappe til nem brug. I nogle tilfælde, dog vil printeren ikke fungerer tilfredsstillende, selv om det vises i printerens mappe, og kan vælges, når du udskriver et dokument. Hvis dette sker, skal du opdatere eller installere driveren til den tilsluttede printer. Windows Vista forenkler installationen printerdriveren.

Instruktioner

1 Sæt printerens driver installation disk, eller gå til printerens producentens websted og hente driveren installationspakken til en placering på din computers harddisk. Dette er nødvendigt for tilfælde, hvor Windows Vista er i stand til at finde en passende driver til din tilsluttet printer.

2 Klik på Windows Vista "Start" perle for at åbne menuen Start. Klik på "Control Panel" og vælg "Hardware og lyd." Klik på "Printere" mulighed for at åbne mappen Printere. Mappen Printere viser alle printere enten installeret eller tilsluttet computeren.

3 Højreklik på den printer, du har brug for at opdatere med en ny driver installation. Vælg "Kør som administrator" for at give handling administratorrettigheder. Klik på "Egenskaber". Klik på "Avanceret" på skærmen egenskaber.

4 Vælg "Ny driver" for at åbne "Guiden Tilføj Printer Driver." Klik på "Næste". Vælg din driver på listen, hvis du tidligere har hentet opdaterede driver installationsfilerne fra printerproducenten. Ellers skal du klikke "Have Disk" og dirigere guiden til dit cd-rom-drevet. Klik på "Næste" for at installere printerdriveren.


relaterede artikler