Sådan Stop Screensaver Når du ser en film med Media Player Classic

June 16

Sådan Stop Screensaver Når du ser en film med Media Player Classic


Når du ser en video i Windows Media Player Classic, nogle ting er mere skærpende end at have pauseskærmen tændes. Pauseskærme automatisk starte op, når computeren har en betydelig pause i aktivitet. Trods det faktum, du er på din computer, mangel på mus eller tastatur bevægelse gør din computer tror at du har stoppet med at bruge det. Slukke din pauseskærm i Windows Media Player Classic er enkel.

Instruktioner

1 Træk musen til toppen af ​​Windows Media Player-vinduet. Kør musen hen over menupunktet mærket: ". Now Playing" En lille pil skal vises lige under ordene på knappen.

2 Klik på pilen under ordene "Now Playing". Dette er en separat knap, der giver dig adgang til en liste af muligheder for videoafspilning. En drop down menu med indstillinger skal vises.

3 Klik på "Flere indstillinger" for at åbne op for "Options" vinduet. Sørg for, at fanen "Player" er valgt.

4 Træk musen til afsnittet: ". Spiller indstillinger" Der vil du se en blå markering i en kasse ved siden af ​​"Tillad pauseskærm under afspilning." Klik på den blå fluebenet for at gøre det forsvinde.

5 Klik på knappen "Anvend" nederst i vinduet for at anvende dine indstilling ændringer. Klik på "OK" for at lukke vinduet. Du kan nu genoptage videoafspilning uforstyrret af pauseskærmen.

TIPS

  • Dette vil kun forhindre pauseskærmen i at blive vist under videoafspilning. Computerens pauseskærm vil stadig tænde normalt på alle andre tidspunkter, i henhold til computerens angivne indstillinger.

relaterede artikler