Sådan bruges Group Policy til Indstil en tidszone

December 31

Windows giver dig mulighed for at indtaste en tidszone, når du først installere operativsystemet. Windows bruger disse oplysninger til at konfigurere systemet tid og automatisk justere den til sommertid. Hvis nogen ændrer denne indstilling, vil systemet tid være forkert, potentielt påvirker udførelsen af ​​nogle programmer. Men ved hjælp af Windows Group Policy Editor den, kan du indstille en tidszone på computeren, og forhindre nogen i at ændre det uden din tilladelse.

Instruktioner

1 Klik på uret i nederste højre hjørne af skærmen, og derefter klikke på "Skift dato og klokkeslæt."

2 Klik på knappen "Change Time Zone". Klik på "Time Zone" drop-down menuen i det vindue, der vises, og vælg den tidszone, som du gerne vil sætte. Klik på "OK" to gange for at gemme dine indstillinger.

3 Klik på den blå Windows-logoet i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik inde i "Søg i alle programmer og filer" skrive "gpedit.msc" og tryk "Enter" for at åbne Group Policy Editor.

4 Dobbeltklik på "Windows-indstillinger" mappe under "Computer Configuration" i venstre side af vinduet for at åbne den.

5 Dobbeltklik på "Security Settings" mappe.

6 Dobbeltklik på "Lokale politikker" mappe.

7 Klik på "Tildeling af brugerrettigheder" mappe.

8 Dobbeltklik på "Skift tidszone" i højre side af vinduet. Indstillingen koncernens politik åbner i et nyt vindue.

9 Klik på den bruger eller brugergruppe, som du gerne vil forhindre i at ændre tidszonen, og klik derefter på "Fjern" knappen.

10 Klik på "OK".


relaterede artikler