Hvordan laver Budgivning Time Gå selv på eBay

December 28

Hvordan laver Budgivning Time Gå selv på eBay


I eBays tidlige år, tilbudsgivere, der ønskede at se den resterende tid for en auktion, samt sin nuværende pris, havde konstant opdatere deres internetbrowser. Nu, med eBay Countdown værktøj, alle de oplysninger, du behøver at vide om en auktion er placeret på en automatisk opdateret side. Med værktøjet, er det tid tilbage i en auktion altid vist, som er den nuværende bud. Brug eBay Nedtælling giver dig mulighed for at holde styr på alt det, du byder på, så du ikke mister en enkelt auktion.

Instruktioner

1 Gå til eBay Countdown hjemmeside på countdown.ebay.com, og klik på "Log ind nu."

2 Indtast dit eBay-bruger-id og din adgangskode, og klik på "Log ind". Klik på "Start Countdown." Hvis Countdown vinduet ikke åbnes, skal du muligvis deaktivere din popup blocker.

3 Skriv et søgeord ind i feltet og bruge drop-down menu til at vælge en kategori. Vælg din maksimale pris, og klik på "Find tilbud."

4 Klik på "Watch Item" ud for de elementer, du ønsker at byde på. Når du er færdig med at finde emner, skal du klikke på "My eBay Buying" fanen.

5 Kig på toppen af ​​vinduet se den resterende tid på auktionen. Auktionen Timeren tæller ned automatisk, uden at du skal opdatere siden. Du kan også se den aktuelle bud, shipping pris og navnet på sælger.

TIPS

  • Tilføj en genvej på skrivebordet til eBay Countdown, så du kan få adgang til det direkte fra din computers skrivebord.
  • Som i tidspunktet for offentliggørelsen, eBay Countdown værktøjet er i sin Beta fase. Det betyder, at du kan støde nogle fejl eller glitches, mens du bruger det.

relaterede artikler