Hvordan man kan forbedre min computers streaming

March 15

Hvordan man kan forbedre min computers streaming


Hastigheden på din computers streaming kan gøre en stor forskel, når du ser streaming video. Det kan være frustrerende, når kvaliteten af ​​computerens streaming er dårlig, hvilket kan påvirke ydeevnen af ​​levende videoer. Der er forskellige ting, der kan gøres for at øge buffering hastighed, hvilket igen vil forbedre computerens streaming. Ved at anvende et par enkle trin, kan du begynde at se de nyeste streaming-videoer på et hurtigere tempo i lidt at ingen tid.

Instruktioner

1 Ryd Web cache for at forbedre din computers streaming. Luk alle de åbne browsere. Klik på "Start", "Control Panel" og derefter dobbeltklikke på "Internetindstillinger".

2 Klik på fanen "Generelt" i "Internetindstillinger" dialogboksen. Under "Temporary Internet Files," klik "Slet filer". Klik på feltet ud for "Slet alt offline indhold" og derefter klikke på "OK."

3 Forbedre din Windows XP-computer streaming ved at deaktivere brugen af ​​hardware acceleration. Klik på "Start" og derefter klikke på "Control Panel", "Display" og klik på "Indstillinger". Klik på "Avanceret" og derefter "Fejlfinding". Træk skyderen til venstre for at deaktivere hardwareacceleration.

4 Deaktivere brugen af ​​hardware acceleration i Windows Vista ved at klikke på "Start", "Control Panel", "Udseende og personlige" og klik på "Personlige indstillinger". Klik på "Skærmindstillinger" "Avancerede indstillinger" og derefter klikke på "Skift indstillinger". Dette vil forbedre video streaming på din computer.


relaterede artikler