Sådan får Populær på YouTube uden snyd

September 4

Sådan får Populær på YouTube uden snyd


Folk elsker at se videoer online. Ifølge web analytics firma Alexa, YouTube.com er den fjerde mest besøgte hjemmeside i USA på tidspunktet for denne artikel. Hvis du har et produkt eller en tjeneste til at fremme, eller du bare nyde at skabe indhold, at mange mennesker vil se, YouTube er en fantastisk måde at lægge dine videoer foran et stort publikum. Det tager tid at blive populær på YouTube, men få andre hjemmesider tilbyder muligheden for at have dit indhold set af millioner.

Instruktioner

1 Vælg titel søgeord til dine videoer, der falder sammen med seernes top søgninger. Online værktøjer som Google Trends og Yahoo! Buzz Log vise up-to-date lister over de hotteste aktuelle søgetermer. Når du sender en video, bør de mest populære søgeord er relevante for videoen blive brugt i sin titel.

2 Hold dine videoer korte. Ifølge professionel video marketingmedarbejder Dan Ackerman Greenberg, 15 til 30 sekunder er den ideelle længde for en YouTube-video. Folk vil sjældent se en fem minutters YouTube-video hele vejen igennem. Hvis dit motiv for at blive populær på YouTube er at reklamere et produkt eller en virksomhed, få dit budskab igennem hurtigt.

3 Vælg engagerende miniaturebilleder til dine videoer. YouTube giver dig mulighed for at vælge et enkelt billede, der repræsenterer din video på siderne med søgeresultater. Miniaturebilledet skal være en, der gør potentielle seere ønsker at klikke igennem og se din video.

4 Upload indhold, som folk ikke kan finde andre steder. For eksempel antage, at du har optaget en video af gennemgå et produkt som en ny iPod-model. Videoen kan være engagerende og oplysende, men det vil sandsynligvis konkurrere med snesevis af lignende videoer. Hvis du nyde at gennemgå produkter, kan du bygge et publikum langsomt ved fortsat at sende videoer, som folk finder værdifuldt. I begyndelsen kan det være svært for dig at få opmærksomhed. Hvis du opretter indhold, som ingen andre har uploadet på YouTube, vil du ikke have nogen direkte konkurrence.

5 Upload indhold, der potentielt kunne gå viral. Nogle af de mest populære videoer på YouTube er blevet populære, fordi de skildrer usædvanlige eller sjove begivenheder, skaberen tilfældigvis i det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, at filme. Sæt dig selv i stand til at fange de once-in-a-lifetime begivenheder ved at en smartphone med et kamera, hvor du går.

6 Udfyld "Beskrivelse" og "Tags" felter fuldt ved upload indhold til YouTube. Potentielle seere vil se efter indhold som din ved at skrive tekst i YouTubes søgefelt eller på søgemaskinerne. Søgemaskiner kan ikke bestemme, hvad din video handler om, medmindre du tilføje tekst. Disse felter giver dig mulighed for at vedhæfte ord og sætninger til din video, som folk kan skrive, når du søger. En gennemgang af en ny MacBook computer, for eksempel, kan omfatte tags som "MacBook", "Apple", "bærbar computer" og "notebook computer."

7 Opret en blog eller sociale medier konto for at fremme dit indhold. Blogging websites såsom WordPress.com, Blogger.com og Tumblr.com, og sociale medier websteder som Twitter.com, Facebook.com og MySpace.com giver dig mulighed for at få ordet ud om dine videoer uden at bruge nogen penge. Cross-fremme ved at tilføje et link til din blog eller sociale medier konto til hver video, du poster på YouTube. Når du sender kvalitetsindhold på YouTube, vil du få tilhængere, som gerne vil vide om den næste video, du opretter.

TIPS

  • respekterer altid lov om ophavsret, når udstationering indhold på YouTube. For eksempel, for at bruge en populær sang som baggrundsmusik til en video, skal du licensere sangen fra forlaget, der ejer det. Hvis du undlader at gøre dette, kan YouTube fjerner din video og dit hårde arbejde vil gå tabt.

relaterede artikler