Sådan udskriver Skrivebeskyttet PDF-filer

December 8

Sådan udskriver Skrivebeskyttet PDF-filer


Adobe skabte PDF-filer i begyndelsen af ​​1990'erne. Dette er en fælles filtype for fakturaer eller andre dokumenter afsenderens eller brugeren ikke ønsker ændret. Du behøver en særligt program til at åbne PDF-filer fra Adobe, kaldet Acrobat Reader, som er gratis for downloading. Ved anvendelse af read-only PDF-filer, kan du ikke foretage ændringer i tekst, margener eller grafik. Men du kan udskrive disse PDF-filer. Sørg for at du har Adobe Acrobat Reader indlæst på din computer, før du forsøger at åbne og udskrive PDF-dokumenter.

Instruktioner

1 Tænd og give din computer til at starte helt. Sørg for at give din computer et par minutter siden åbningen Adobe Acrobat PDF-dokumenter fylder hastigheden på din computer og vil være usædvanligt langsom, hvis computeren ikke er helt startet.

2 Læg papir i printeren i henhold til din producentens anvisninger før du forsøger at udskrive PDF-dokument, så printeren er klar og venter.

3 Find den PDF-fil, du vil udskrive. Klik på "Dokumenter". Søg gennem listen over dokumenter, indtil du finder den rette én. Kig efter de røde og hvide farvet Adobe / PDF skilt ved siden af ​​dokumentet for nem lokalisering.

4 Klik to gange hurtigt på dokumentet for at åbne det.

5 Placer markøren på værktøjslinjen øverst til venstre i PDF-vinduet, og find det lille ikon printer. Klik på printerikonet.

6 Læs gennem printeren vinduet. Vælg din "Print Range." Check feltet for "Alle" for at udskrive alle siderne i dokumentet. Klik på "Aktuel visning" for at udskrive kun den del af dokumentet, der vises i det åbne PDF-dokument. Klik på "aktuel side" for at udskrive hele siden, der viser i det åbne PDF-vinduet. Klik på "Sider fra" for kun at udskrive bestemte sider. Når du vælger denne mulighed, skal du sørge for at skrive sidetallene, du ønsker udskrevet.

7 Svar vinduet printeren så langt som, hvor mange kopier, du vil udskrive. Klik på op og ned pilene til at vælge, hvor mange kopier du har brug for.

8 Vælg din ønskede papir skalering, hvis dokumentets størrelse er ikke standard 8 ½ med 11 inches.

9 Kig i nederste højre hjørne af print og klik på "OK" for at sende dokumentet til printeren.

TIPS

  • Gå til adobe.com/reader/~~V at downloade din gratis Acrobat Reader-programmet.

relaterede artikler