Sådan får iTunes Music fra en computer til en anden

July 1

Sådan får iTunes Music fra en computer til en anden


Når det kommer til at købe en ny computer, en af ​​de største forhindringer er at overføre alle dine filer på din nye maskine. For de fleste af os, vil vores musiksamling udgør en stor del af de filer, der skal overføres. Flytning hver fil til din nye computer, eller værre, re-rippe hele din cd og mediesamling, kunne være en utrolig skræmmende opgave. Heldigvis har iTunes en indbygget mulighed for at hjælpe dig med at migrere dine filer mellem computere.

Instruktioner

1 Start iTunes, og klik på "Filer> Bibliotek> Backup til disk."

2 På pop-up vindue, skal du vælge "Backup hele iTunes-bibliotek og spillelister" og klik på "Back Up" -knappen.

3 Sæt en tom dvd, når du bliver bedt om af iTunes. Vent på DVD til at brænde. Dine iTunes vil fortsætte med at spørge dig om tomme dvd'er, indtil hele dit bibliotek er bakket op til disken.

4 På den maskine, du overfører til, åbne iTunes og indsætte den første DVD, du oprettede under sikkerhedskopieringen.

5 I den dialogboks, der popper op, klik på "Gendan". Din nye iTunes kopierer alle data fra din backup DVD'er på din nye maskine.

TIPS

  • Backup-processen kan gøres med enten dvd'er eller cd'er. hjælp tom dvd medier vil dog fremskynde processen sammen meget hurtigere.
  • Afhængig af størrelsen af ​​dit musikbibliotek, skal du muligvis mange dvd'er til at sikkerhedskopiere hele dit iTunes-bibliotek.

relaterede artikler