Sådan Organiser filer, Opgaver, e-mails, dokumenter og projekter med Mapping Software

December 3

Sådan Organiser filer, Opgaver, e-mails, dokumenter og projekter med Mapping Software


Mind-mapping software giver dig mulighed for at organisere dine ideer og data i en ikke-lineær format, der letter kreativ problemløsning. Ved at bruge de forskellige mind-mapping software løsninger til rådighed, kan du hurtigt forvandle et virvar af ideer, dokumenter og filer i en sømløs fil --- eller mindmap --- giver dig adgang til dine mest værdifulde data fra ét sted. Organisering dine oplysninger på denne måde kan tage praksis, men mind-mapping er en værdifuld færdighed at lære. Software kommandonavne vil variere, men de grundlæggende funktioner forbliver de samme; er følgende kommandoer fra Free Mind.

Instruktioner

1 Venstre-klik på cirklen placeret i midten af ​​mindmap. Navngiv dit kort ved at skrive inde i cirklen og trykke "Enter" på tastaturet.

2 Højreklik på den midtercirklen som du oprettet i første trin, og venstre-klik "Ny Child Node" valgmulighed. Venstreklik på nye node og navngive det "Files" ved at skrive dette ind i feltet og trykke på "Enter".

3 Flyt musemarkøren hen over den nye node og derefter venstre-klik "Indsæt". Rul ned menuen Indsæt og venstre-klik "Indsæt fil." Vedhæft en fil ved at venstreklikke på "Gennemse" og derefter til venstre-klikke på en fil i dialogboksen.

4 Højreklik på den cirkel, du navngivet i første trin og derefter til venstre på "Ny Child Node." Navngiv denne node "Opgaver". Bestem en opgave, som du har brug for at opnå i den nærmeste fremtid, og derefter højreklikke på "Opgaver" node.

5 Venstreklik på "Ny Child Node" valgmulighed. Navngiv denne node baseret på opgaven, som du identificerede i det forrige trin. Højreklik igen på "Opgaver" node og gøre et andet barn knude. Base navnet på denne node på en anden opgave, som du har brug for at udrette.

6 Højreklik på den cirkel, du navngivet i første trin og derefter til venstre på "Ny Child Node." Navngiv denne nye node "E-mail". Flyt markøren hen over denne nye node og derefter venstre-klikke på menuen "Indsæt". Venstre-klik på "Indsæt link" valgmulighed.

7 Indtast webadressen på din e-mail-tjeneste ind i feltet, der vises, og klik på "OK".

8 Højreklik på den cirkel, du navngivet i trin et og derefter til venstre på "Ny Child Node."

TIPS

  • Organiser dine data ved at oprette en Child Node under Primary Node. Derefter oprette en Child Node under den ene, og så videre. På denne måde, vil dine ideer forblive kategoriseret i puttet træer, der er visuelt klart fra andre ideer, dokumenter og filer.

relaterede artikler