Kan jeg Integrer et Excel regneark til et Word-dokument?

April 6

Kan jeg Integrer et Excel regneark til et Word-dokument?


Når du opretter en sofistikeret dokument såsom en timeseddel, kan du finde det nyttigt at integrere regnearksdata i et Word-dokument. Når regnearket er indlejret, kan du redigere begge dele individuelt. Når du redigerer et Excel-regneark, har du adgang til alle funktioner i Excel, hvilket gør det lettere at manipulere data. Du kan også integrere et link til et regneark i stedet for regnearket selv.

Integrering objekter

Microsoft Word-dokumenter kan indeholde andre objekter, såsom billeder, Powerpoint præsentationer og Adobe PDF-filer. De kan endda indlejre andre Word-dokumenter. Når indlejret, kan du redigere dokumenter i det program, der skabte dem, ofte ved hjælp af den samme interface. Udklipsholder gemmer information fra programmet samt de rå data, så du nemt overføre data mellem programmerne. Du kan overføre Excel diagrammer samt regneark.

Integrering af et regneark

At integrere et regneark i et Word-dokument, skal du åbne begge dokumenter og vælge de regnearkets celler, du ønsker at integrere manuelt. Tryk på Ctrl-C eller klik på knappen Kopier på hovedværktøjslinjen. Åbn Word-dokumentet og højreklik, hvor du ønsker at placere regnearket. Klik derefter på "Indsæt ..." eller "Indsæt speciel." Vælg "Indsæt som Excel objekt" og derefter "Sæt ind". Dette vil indsætte en kopi af regnearket i Word-dokumentet.

Sammenkædning et regneark

En sammenkædet objekt svarer til et integreret objekt, bortset fra, at dataene i det sammenkædede objekt afhænger af originalen. Ændring af originalen vil også ændre det integrerede objekt. Sammenkædning et objekt vil også reducere filstørrelsen på destinationen objekt, som destination ikke gemmer nogen af ​​dataene for det sammenkædede objekt. For at knytte et regneark, følge de samme instruktioner som indlejring heraf, medmindre klik "Indsæt Link" i slutningen i stedet for "Sæt ind". Den sammenkædede regneark vil afspejle eventuelle ændringer, du foretager til det oprindelige, hver gang du indlæse filen.

Ændring af en Embedded regneark

Du kan foretage ændringer i en indlejret regneark ved at dobbeltklikke på regnearket. Derefter kan du redigere de enkelte celler, som hvis du arbejdede i Excel. Du kan også ændre en sammenkædet regneark til en uafhængig indlejret regneark ved at gå fra hovedkontoret menuen til "Forbered" og derefter til "Rediger Links til filer." I det vindue, der popper op, skal du vælge den sammenkædede regneark, du ønsker at ændre, og vælg "Break Link." Du kan også ændre opdateringsfrekvensen fra dette vindue, eller manuelt opdatere linket selv.


relaterede artikler