Sådan Burn en Blu Ray film til en dvd

April 3

Sådan Burn en Blu Ray film til en dvd


Blu-Ray er det nye format af video medier. Det giver et krystalklart billede og lyd, som ikke var tilgængelige på den grundlæggende DVD-format. Men da Blu-Ray er den nyeste innovation, er det i øjeblikket dyrere end almindelige DVD'er. På grund af dette, er det endnu mere vigtigt at være i stand til at sikkerhedskopiere dine Blu-Ray discs, hvis de bryder eller blive beskadiget. Du kan nemt brænde en Blu-Ray film på en dvd.

Instruktioner

1 Hent eller købe en Blu-Ray Decrypter. Du kan downloade DVDFab, som er et gratis Blu-Ray Decrypter, på islnet.com.

2 Sæt Blu-Ray disc i computerens drev og rippe filmen til en videofil. For at gøre dette, skal du åbne Decrypter software, du har købt eller hentet i trin 1, skal du sørge for "Source" placering er indstillet til din computers "D-Drive", og tryk på "Start".

3 Købe eller downloade en video-fil til at konvertere Blu-Ray-fil ind i DVD-format. DVD filer er formateret med en VOB tilbygning og Blu-Ray-filer vil være en AACS-fil, så det er nødvendigt at omdanne den til en ordentlig format. En gratis videofil converter program kan downloades på dvdvideosoft.com.

4 Konverter Blu-Ray fil i en dvd-fil. For at gøre dette, skal du åbne video converter program, du har købt eller hentet i trin 3. Derfra skal du vælge "gennemse" og åben Blu-Ray-fil, derefter indstille det filformat, du ønsker at konvertere den til til VOB, og tryk på " Konvertere."

5 Indsæt tom dvd i dvd-rom-drev på computeren. Åbn computerens dvd-brænderprogram, skal du vælge den nyligt konverterede VOB fil, og vælg "Brænd DVD". Den brændende proces kan tage op på en time.

TIPS

  • Sørg for, at Blu-Ray film, som du brænder er ikke ophavsretligt beskyttet eller ikke har love mod dublere det, før du foretager en DVD af filmen.