Sådan Slet et gammelt foto sendt til mig i Facebook

August 31

Når nogen stillinger et foto på din Facebook-væg eller "tags" dig på et billede, vil en kopi af det blive offentliggjort på din Fotos side. Hvis du ikke kan lide billedet, eller hvis du simpelthen ikke ønsker det på din profil, kan du nemt slette den. Bare husk, vil billedet kun slettes fra din profil, ikke fra profilen for den person, der sendte den til dig.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto.

2 Klik på "Profil", placeret på højre side af værktøjslinjen øverst på siden.

3 Klik på "Billeder" i menuen navigation, placeret øverst på skærmen i venstre side.

4 Klik på billedet, du vil slette.

5 Klik på "Slet dette billede" i menuen navigation, placeret nederst på skærmen i venstre side.

6 Klik på "Bekræft" i pop-up dialogboks, der siger, "Er du sikker på du vil slette dette billede?"

7 Vent nogle sekunder, indtil billedet er blevet slettet. Når det har, vil du blive omdirigeret til den vigtigste "Fotos" side.


relaterede artikler