Hvordan kan jeg konvertere mp4 filer til MP3-lydfiler med en gratis download til en Mac?

June 8

Hvordan kan jeg konvertere mp4 filer til MP3-lydfiler med en gratis download til en Mac?


Sommetider mennesker, der bruger Mac-computere kan ønsker at konvertere en digital video (MP4) fil til kun lyd (MP3) for at spare diskplads eller afspille lyden på en spiller, der ikke understøtter video. Der er flere gratis programmer, der udfører denne konvertering, såsom Max, Switch og MP4 Converter for Mac. Du kan hente og installere dem til en Mac-computer i et par minutter.

Instruktioner

Max Audio File Converter Software

1 Hent Max lydfil converter fra Sbooth hjemmeside. Gem filerne til en mappe efter eget valg på din Mac. Åbn programmet ved at klikke på Max.app i den mappe, du har angivet.

2 Klik på "File" og "Open" og find en MP4 fil, du ønsker at konvertere. Når MP4 fil vises i fillisten, klik på "Konverter". Hvis output-formatet ikke er blevet indstillet, Max beder dig om at vælge en. Vælg "MP3" i dialogboksen, og klik på "OK". Max kan du også konvertere mere end én fil ad gangen.

3 Vent, indtil konverteringen er færdig, så spiller din MP3-lydfil.

Skift Audio File Converter Software

4 Hent Skift lydfil converter fra NCH Software hjemmeside. Gem installationsfilen til en mappe efter eget valg på din Mac. Klik på "switchmaci.zip" for at udvide installationsfilerne i den mappe, du har valgt. Klik på "switch.dmg" fra de udvidede filer, og følg vejledningen for at installere programmet.

5 Klik på "switch.app" i "Programmer" mappen for at åbne softwaren. Klik på "Tilføj filer" ikonet og gå til en MP4 fil, du ønsker at konvertere. Når MP4-fil vises på fillisten, vælg "MP3" som output format i drop-down listen nederst på skærmen. Klik på "Konverter" ikonet øverst på skærmen.

6 Vent, indtil konverteringen er færdig, så spiller din MP3-lydfil.

MP4 Converter for Mac

7 Download MP4 Converter for Mac fra YAO download. Gem filerne til en mappe efter eget valg på din Mac. Klik på "Mp4-converter-til-mac.dmg" i den mappe, du har angivet. Dobbeltklik på "Install.app" i den resulterende dialogboks og følg vejledningen for at installere softwaren.

8 Åbn programmet ved at klikke på "4Media MP4 Converter.app" i mappen Programmer. Klik på ikonet "Tilføj" i toppen af ​​skærmen og gå til en MP4 fil, du ønsker at konvertere. Klik på "Profil" drop-down menuen til højre side af skærmen og vælg "MP3". Klik på "Konverter" ikonet øverst på skærmen.

9 Vent, indtil konverteringen er færdig, så spiller din MP3-lydfil.

TIPS

  • Der er mange andre gratis downloads til Mac, som lader dig konvertere MP4 til MP3-filer.
  • Sørg for at downloade den version af den software, der er kompatibel med din version af Mac-operativsystemet.
  • Apples digitale medieafspiller software, iTunes, er også en gratis download og giver dig mulighed for at importere MP4-filer i MP3-format.
  • Kontroller og indstille præferencer på forhånd i konverter software, så du vil vide, hvor de konverterede filer skal gemmes. Du kan ændre standarddestinationsmapperne før konvertering.
  • Lov om ophavsret gælder for lave kopier af videoer. Sørg for at have en juridisk ret til at kopiere og konvertere dine MP4-filer til MP3-format.