Sådan tilføjes en anden intern harddisk

June 8

Sådan tilføjes en anden intern harddisk


De fleste stationære computere har masser af plads til tilføjelse af en anden intern harddisk, der kan bruges til ekstra lagerplads, et sted at installere nye programmer, eller som en måde at sikkerhedskopiere computeren i tilfælde af en harddisk fiasko med det oprindelige drev. Metoden til installation varierer efter drev interface og sag design, og nogle bundkort kræver et udvidelseskort med en ekstra harddisk-interface port, men det ofte blot består i at åbne sagen, tilslutte drevet, og konfigurere operativsystemet til at bruge drevet.

Instruktioner

Få en intern harddisk

1 Sådan tilføjes en anden intern harddisk

SATA datakabel.

Undersøg bundkortet til at bestemme grænsefladen af ​​den eksisterende harddisk og om der er nogen tilgængelige porte til plug det nye drev ind. Køb en ny intern harddisk, der matcher grænsefladen af ​​eksisterende drev, enten SATA eller IDE, på udkig efter drevet med den højeste kapacitet til den laveste pris med den længste garanti til rådighed.

2 Sådan tilføjes en anden intern harddisk

IDE dobbelt drev interfacekabel.

Anskaf et datakabel til drevet, hvis man ikke følger med det, medmindre drevet er en IDE type og der er allerede en tilgængelig stik på eksisterende IDE-datakabel, der fører til enten den eksisterende harddisk eller det optiske drev, hvor og små kan anvendes det eksisterende kabel.

3 Anskaf en PCI harddisk controller kort, hvis der ikke er nogen porte til rådighed til at sætte drevet i.

Installation SATA harddiske

4 Power computeren ned, fjern strømkablet og fjern dækslet.

5 Vedhæft en anti-statisk armbånd til en grund til at undgå at beskadige drevet eller system med en elektrostatisk afladning.

6 Monter harddisken i en tilgængelig drevplads med fire monteringsskruer.

7 Fastgør datakablet til drevet og til den lavest mulige port på bundkortet.

8 Slut strømkablet til harddisken, udskifte dækslet, tilslut netledningen og start computeren.

Installation IDE-harddiske

9 Power computeren ned, fjern netledningen fra og fjerne tilfælde dække. Vedhæft en anti-statisk armbånd til en positiv jorden og montere harddisken i en ledig drevplads med fire skruer.

10 Indstil jumperne på harddisken passende, ifølge kablet det vil være forbundet til, og om det er det eneste drev i systemet. Indstil jumperne på den anden drev på samme kabel, hvis det er nødvendigt.

11 Sådan tilføjes en anden intern harddisk

IDE-stik viser manglende pin hul og plast nøgle.

Slut datakablet til harddisken ved at tilpasse Pin 1 på kablet med Pin 1 på drevet, normalt angivet med en farvet stribe på den ene kant af kablet, eller justere kablet baseret på plastik nøgle, der er støbt ind i kablet eller baseret på den manglende pin på drevet og tilsvarende mangler hul i kablet.

12 Fastgør datakablet til bundkortet. Vedhæft en strømstik til harddisken og erstatte låget. Tilslut strømkablet og starte computeren.

Windows-konfiguration

13 Klik på "Start" og derefter klikke på "Control Panel", "Administrative Tools" og "Diskhåndtering". Klik på posten for "Diskhåndtering" i menuen i venstre side af skærmen Diskhåndtering.

14 Højreklik på det nye drev og vælg "Ny simpel diskenhed" fra menuen.

15 Klik på knappen "Næste" for hvert trin i guiden ved hjælp standard valg at formatere og formatere det nye drev, så det vil være klar til brug.

TIPS

  • Større harddiske koster mindre per gigabyte eller pr terabyte end at gøre mindre harddiske. Mange drev fås med tre-års garanti til samme pris som andre drev, der bærer et års garanti.
  • Sikkerhedskopier alle vigtige filer før du åbner computerens kabinet eller forsøger at initialisere det nye drev. Elektronik på drevene og inde i computeren er statiske følsomme. Harddiske er følsomme over for vibrationer, stød, dråber, fugt og støv.