Hvordan man laver en hjemmeside Android telefon venligt

October 25

Hvordan man laver en hjemmeside Android telefon venligt


Da Apples introduktion af iPhone i 2007, smartphones fortsat erobre en stigende andel af markedet for mobiltelefoni. Googles Android er blandt de hurtigst voksende smartphone-platform, der har overhalet iPhone i både USA og det globale marked. Med Androids vækst, webstedsoperatører nødt til at overveje at optimere indhold til Android-platformen. Android-enheder har specifikke begrænsninger indhold. Optimering af en hjemmeside for Android vil give den bedste brugeroplevelse for besøgende.

Instruktioner

1 Reducer størrelsen af ​​grafik og fjern eventuelle uvæsentlige billeder. Android enhed skærme er små betydning mindre grafiske størrelser er nødvendige for ikke at overvælde disse skærme. Grafik-tunge hjemmesider er også langsom til at indlæse i 3G-forbindelser. Minimering grafik vil øge download-hastigheder.

2 Skriv ren HTML-kode til mobile hjemmesider. Hver Android-enhed model vil vise en webside lidt forskelligt. Overholde W3C retningslinjer for korrekt HTML-kode vil sikre, at siderne vises korrekt på tværs af de mange Android-enheder på markedet i øjeblikket.

3 Undgå proprietære teknologier som Flash og Java. Flash er et populært valg for animationer på almindelige hjemmesider, men de fleste versioner af Android understøtter ikke Flash. Andre proprietære teknologier, ligesom Java, kun handle for at bremse website ydeevne på Android-enheder. Hold hjemmesiden rene og fri for proprietære teknologier.

4 Scale sidestørrelser og layouts til den lille skærm. Mange Android telefoner har en WVGA opløsning på 800 pixels i bredden og 480 pixels høj i liggende tilstand. Opret sidelayout, der appellerer til mindre opløsninger. Dermed giver brugerne mulighed for at læse teksten lettere, mens du ser en større del af siden, uden at det er nødvendigt at zoome.

5 Fjern elementer, der ikke er mobile enhed venlige. Lange og komplekse former er et eksempel på elementer, der skaber hovedpine for Android enhed brugere, der besøger hjemmesider på små, touchscreen-enheder. Hold målgruppen i tankerne, når du opretter website funktioner. Hvis det ikke giver mening at medtage det på en mobil hjemmeside derefter fjerne det.

TIPS

  • Test din hjemmeside på en ægte Android-enhed inden lanceringen den. Mange udviklingsprojekter programmer har funktioner til at simulere mobile enheder, men kan ikke helt emulere test på en rigtig enhed.

relaterede artikler