Årsager til Monitor Flimrer

February 18

En flimrende computerskærm kan forårsage øjnene og hovedpine, hvilket gør det vanskeligt og ubehageligt at arbejde i længere perioder. I mange tilfælde, overvåge flimmer er resultatet af en Windows display indstilling, som du hurtigt kan skifte til at løse problemet. I andre tilfælde kan det være nødvendigt at bruge ekstra tid fejlfinding for at finde årsagen til problemet.

Opdateringshastighed

Et katodestrålerør skærm skyder en stråle af elektroner på en fosfor-belagt skærm et bestemt antal gange i sekundet. Antallet af gange, det finder sted hver anden er skærmens "opdateringshastighed". Standard opdateringshastigheden for de fleste CRT-skærme er 60 Hz, og Windows konfigurerer en skærm til at fungere på denne sats, hvis det ikke er i stand til at opdage den type skærm tilsluttet computeren. En opdateringshastighed på 60 Hz kan producere synlige flimmer, især når monitoren anvendes under fluorescerende lys. Juster opdateringshastigheden til 75 Hz eller højere ved hjælp display egenskaber Windows. Det kan være nødvendigt at installere enhedsdriveren til skærmen for at bruge alle sine tilgængelige opdateringshastigheder.

løs forbindelse

Hvis forbindelsen mellem computeren og skærmen er løs, skærmen modtager et dårligt signal fra computerens skærmkort. Dette kan medføre skærmen til at blinke. Dette er sandsynligvis kun til at ske på en skærm tilsluttet computeren med et 15-bens VGA-kabel, som sender et analogt signal. Med skærmen slukket, fjerner og installerer kablet i begge ender.

Power Issue

En magt synke eller spike kan forårsage synlige anomalier på en skærm, herunder flimmer. Du kan ofte løse dette problem ved at tilslutte skærmen til en linje balsam eller forskellige stikkontakt. Hvis monitoren er tilsluttet en overspændingsbeskytter, skal du prøve at tilslutte den direkte til en stikkontakt.

Interferens

Enheder, der udsender elektromagnetiske felter kan forårsage flimren og billedforvrængning, når de placeres for tæt på en skærm. Dette er især sandsynligt at ske med stereohøjttalere, der ikke har magnetisk afskærmning. Når dette sker, vil billedet på skærmen blive forvrænget ved kanterne, mens midten af ​​skærmen kan virke normalt. Flyt elektroniske elementer væk fra skærmen, indtil du isolere årsagen til problemet.

Video Adapter Manglende

Hvis en computers skærmkort mislykkes, kan skærmen flimre periodisk eller vise forvrængning såsom bølget eller farvede linjer. Dette er især sandsynligt at ske med bærbare computere på grund af varme; en bærbar video chip typisk knyttet til bundkortet med hundredvis af små lodde bolde. Efter mange måneder eller år for at blive opvarmet og afkølet, loddekuglerne begynder at afbryde forbindelsen til bundkortet, der forårsager periodiske video problemer. Hvis en bærbar computer har dette problem, vil det udstille problemer, selv når en ekstern skærm er tilsluttet. En beskadiget laptop skærmkort kræver reparation eller udskiftning af skærmkort eller bundkort.

Baggrundslys Manglende

En LCD-skærm har en baggrundsbelysning, der oplyser displayet. Mange skærme har fluorescerende baggrundsbelysning; disse har en tendens til at blinke. Den flimmer bliver mere udtalt, da baggrundslyset aldre. Hvis skærmens baggrundsbelysning er begyndt at svigte, kan displayet synes at være meget svagt, og flimre mellemrum. Fordi at åbne en skærm er potentielt farligt, tage det til et værksted for at få hjælp.


relaterede artikler