Bearshare Vs. Limewire

September 30

Det var en intens rivarly i et stykke tid. I 2005, både Bearshare og Limewire adgang Gnutella peer-to-peer-netværk og konkurrerede for slutbrugerne. En retskendelse mod Bearshare har ændret spillet helt siden da, at sætte de to programmer i forskellige kategorier helt.

Limewire

Da Napster blev forbudt i de første år i det 21. århundrede, Limewire hurtigt tog sin plads som peer-to-peer-netværk af valg. Limewire kommer i to versioner: frie og pro. Den professionelle version indeholder ekstra funktioner såsom øget download hastighed teknisk support. Hvis du har brugt Napster i sin storhedstid, vil du føle dig hjemme med Limewire; søge efter det, du leder efter, og dobbeltklik for at downloade.

Bearshare

Bearshare, derimod, har kun én version --- men meget af Bearshare musik er ikke tilgængelige uden et månedligt abonnement. Bearshare bringer dig bekvemmeligheden af ​​at dele filer på en peer-to-peer-netværk med prisen på en abonnementstjeneste --- dvs, du betaler til lovligt hente indhold fra dine kolleger fildelere. Alt indholdet er lovlig; mest kræver et abonnement. Hvis du betaler for et abonnement er ikke ideel, kan du også betale en engangs-gebyr på 99 cent per sang, i samme takt som både iTunes og Amazon (hverken som bruger din båndbredde til at dele sange med andre).

Gnutella

Limewire er et Gnutella-klient, hvilket betyder, det bruger Gnutella peer-to-peer-netværk. En række andre programmer bruger også denne networking; Limewire brugere kan også hente filer fra brugerne af disse programmer. Meget af det indhold tilgængeligt for downloaders på Limewire er enten ulovlig eller tvivlsom med hensyn til lovlighed. Bearshare plejede at være en del af Gnutella-netværket, men en retskendelse tvang det til at blive en juridisk, abonnementsbaseret tjeneste i 2006.

FrostWire

Hvis du ønsker funktionerne i Limewire Pro uden at skulle betale, prøv FrostWire. Fordi Limewire er open source, det er helt lovligt at frigive Limewire Pro i sin helhed uden andre skal betale for det. Resultatet er FrostWire, som er gratis.

Sammenligning

Det er svært at sammenligne Limewire og Bearshare på dette tidspunkt, fordi de tilbyder helt forskellige tjenester. Limewire er et peer-to-peer-netværk med alle de ulovlige filer, der indebærer. Bearshare er et netværk, der er stærkt reguleret, at holde ulovlige filer ud og opkræve et månedligt abonnement gebyr for adgang til de fleste af sine filer. På grund af dette, er Bearshare måske bedre i forhold til folk som Real Player og andre abonnementsbaserede musik distributører end til Lime Wire.


relaterede artikler