Hvordan kan man øge den Frame Size Fra 1514-9000

January 1

Hvordan kan man øge den Frame Size Fra 1514-9000


Ethernet er et fælles system, der anvendes til at oprette computernetværk. Hver pakke af oplysninger, der sendes via et Ethernet-netværk kaldes en "ramme", og oprindeligt, Ethernet specifikation opfordrede til en størrelse grænse på omkring 1.500 bytes for hver frame af oplysninger. Men hvis du er på en high-speed "gigabit" netværk, kan dit netværk understøtte meget større frames kaldet "jumbo frames", op til 9.000 byte i størrelse. Du kan ændre Ethernet frame størrelse fra kommandoprompten i Windows 7, og dermed kan øge den hastighed, hvormed dit hjem eller forretning netværk overfører data.

Instruktioner

1 Klik på ikonet Start og skrive ordet "command" i søgefeltet nederst i menuen. "Command Prompt" skal vises på listen over resultater.

2 Højreklik "Command Prompt" og vælg "Kør som administrator". Windows åbner en kommandoprompt.

3 Skriv "netsh-interface IPv4 show subinterfaces" uden anførselstegn og trykke på "Enter". Windows viser en liste over hver netværksforbindelse konfigureret på din computer. Hvis du har bare en Ethernet-forbindelse, er den forbindelse, du vil ændre sig kaldet "Local Area Connection". Hvis du har mere end en Ethernet-forbindelse er konfigureret på din computer, finde den forbindelse, der har tal der vises under "Byte ind" og "Bytes Out". Det er den forbindelse, som du bruger til at komme online, og det kan have et navn som "LAN-forbindelse 2"

4 Skriv "netsh-interface ipv4 sæt subinterface" Local Area Connection "MTU = 9000 butik = persistent" og tryk på "Enter". Hvis du har fundet et andet navn for dit lokalområde forbindelse i trin 3, skal du bruge dette navn i stedet for "Local Area Connection". Denne kommando ændrer Ethernet frame størrelse for lokalområdet forbindelsen til 9.000 bytes.