OoVoo: Sådan fungerer det

March 22

OoVoo: Sådan fungerer det


OoVoo, en udbyder af Internet videokonferencer tjenester siden 2007, arbejder via en bredbåndsforbindelse og kræver, at brugerne har en computer med et webcam, højttalere og mikrofon. Du skal abonnere på en af ​​virksomhedens pakker for at kunne bruge sine tjenester, som, ud over at videokonferencer, omfatter e-mail support og telefon ringer. Alle ooVoo ydelser foregår direkte via din computer.

Systemkrav

Før abonnere på ooVoo tjenester, bør du sørge for din computer opfylder tjenestens systemkrav. OoVoo er kompatibel med Apple Mac Snow Leopard styresystem (OS X 10.6) og Microsoft Windows XP, Windows Vista og Windows 7 operativsystemer. Mac-baserede computere skal køre en 1GHz Power Mac G5 eller 1 GHz Intel Mac-processor, mens Windows-baserede maskiner skal have en 1 GHz Pentium 4-processor. Begge computer formater skal have mindst 256 MB RAM og mindst 20MB ledig plads på harddisken til at understøtte ooVoo.

Planer

Det næste skridt i at bruge ooVoo er at abonnere på en af ​​virksomhedens service planer, der på tidspunktet for offentliggørelsen, er tilgængelige som en gratis og to præmie pakker. OoVoo gratis plan giver tre-vejs videokonferencer og evnen til at dele filer på op til 5 MB per fil. Den ooVoo Plus planen tilbyder fem-vejs videokonferencer og understøtter 20MB-at-a-tid fildeling, mens ooVoo Pro pakken understøtter seks-vejs videokonference en tillader fildeling i op til 25MB ad gangen. Når du har valgt en plan, skal du derefter downloade og installere ooVoo software på din computer.

Kom godt i gang

OoVoo videokonferencer kommunikation foregår i et "rum" på selskabets hjemmeside og lettes gennem parternes computere, webcams, højttalere og mikrofoner. For at starte en ooVoo videokonference, skal du først logge ind på din konto og indtaste telefonnumrene for de parter, som du ønsker at kommunikere. Parter, der ikke har et webcam kan se og høre de andre parter, men kan ikke tilføje til samtalen.

Diverse

OoVoo tilbyder også telefontjeneste, der giver dig mulighed for at foretage og modtage telefonopkald via din computer. Denne service kræver også en bredbåndsforbindelse og er tilgængelig på en pre-pay, per-minut basis og kommer i varierende mængder som en del af virksomhedens service planer. På tidspunktet for offentliggørelse, virksomheden tilbyder diskonteret minutter til mere end 70 lande over hele verden. OoVoo tjenester er kompatible med en række mobile enheder, såsom mobiltelefoner og tablet-computere, men kræver installation af selskabets mobile app, som er tilgængelig fra enheden maker app hjemmeside.


relaterede artikler