Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender

August 13

Hvis du ikke har brugt Microsoft Outlook-kalender før, er du glip af en fantastisk værktøj. Mens mange mennesker bruger Microsoft Outlook til at indsamle, se og sende deres e-mails, der er meget mere at gøre med denne software. Funktionen kalender er utroligt hjælpsomme. Tænk på det som din elektroniske sekretær. Dette er, hvordan du bruger det.

Instruktioner

1 Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender


Åbn din Microsoft Outlook og klik på fanebladet "Kalender". Der er forskellige synspunkter, du vælger. De forskellige synspunkter er dag, arbejdsuge, uge ​​og måned. Brug som nogensinde se er lettere for dig. Til instruktion, vil vi bruge månedsvisningen.

2 Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender


Klik på månedsvisningen og dobbeltklik på en dag for at tilføje en aftale eller begivenhed. Skriv i emnet boksen en titel til at repræsentere din udnævnelse. Indtast den placering, hvis det ønskes, men det er ikke påkrævet.

3 Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender


Fjern markeringen i feltet, der er mærket "Hele dagen begivenhed". Dette vil give dig mulighed for at klikke det nøjagtige tidspunkt for udnævnelsen i din Microsoft Outlook-kalender.

4 Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender


Fjern markeringen i feltet "Påmindelse". Dette vil tillade dig at fortælle Outlook-kalender, når at minde dig om denne udnævnelse. Hver gang du åbner Outlook Express, vil en boks poppe op med dine påmindelser.

5 Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender


Klik på "Gentagelse", mens oprette en begivenhed i din kalender. Dette er en stor funktion og sparer så meget tid. Hvis du har brug for at planlægge en begivenhed, der opstår igen, det er sådan du kan fortælle Outlook Express, som du ønsker det skal være opført på den måde. Det kan blive opført som et dagligt, ugentligt, hver anden uge, månedlig eller årlig gentagelse. Dette er praktisk, til fødselsdage og mærkedage så godt.

6 Sådan bruges Microsoft Outlook-kalender


Klik på "Gem og luk" for at gemme dit arrangement ind i din Outlook-kalender. Planlæg en anden aftale eller begivenhed på din Outlook-kalender til en anden dag eller samme dag.

TIPS

  • Åbn din Microsoft Outlook dagligt. Dette er nøglen til aldrig at glemme en aftale.
  • Vælg en etiket til din udnævnelse. Det er en farve, du vælger for hver type aftale. Dette er placeret til højre, når opsætning af en begivenhed.

relaterede artikler