Sådan kopieres en dvd Brug Nero recode

August 10

Brug Nero recode at kopiere en DVD er en nem og effektiv måde at kopiere hjemmevideoer eller andre ikke-ophavsretligt beskyttede medier. Programmet gør en brise af vælge hvilke komponenter i en film, du ønsker at kopiere, hvilket giver dig masser af kontrol over funktioner såsom undertekster, lydspor og menu information.

Instruktioner

1 Åbn Nero recode. Dette kan gøres enten ved at dobbeltklikke på en genvej, der allerede på skrivebordet, eller ved at klikke på Start-knappen og gå til Programmer> Nero 7-> Foto og Video-> Nero recode.

2 Læg den DVD, der skal kopieres ind i dit diskdrev. Hvis du har mere end ét drev, der kan læse en dvd, sætte det ind i en, der enten ikke brænde DVD'er eller har langsommere brændende hastighed.

3 Læg en tom dvd i dvd-brænderen. Hvis du kun har et drev, der både læser og brænder dvd'er, vil dette arbejde store, også. Men hold ud på at sætte tom dvd i drevet for nu.

4 Klik på "en ny kodning en Hele DVD til DVD" i Nero recode. Denne mulighed vil foretage en fuldstændig kopi af dvd'en, du sikkerhedskopiere, som i de fleste tilfælde, er det resultat, du sikkert gerne.

5 Klik på knappen "Import DVD", og vælg derefter din DVD-drev fra følgende menu, og klik på "OK."

6 Brug lyd og undertekster fanerne for at vælge, hvilken af ​​de DVD-komponenter, du gerne vil have overført. Nero vælger automatisk for alle komponenter, der skal kopieres, så medmindre du har noget bestemt i tankerne til at overføre, behøver du ikke at foretage justeringer.

7 Klik på "Næste".

8 Vælg din dvd-brænder fra drop-down menuen mærket "Destination".

9 Klik på "Brænd".

10 Sæt en tom dvd i dvd-brænderen når du bliver bedt af Nero. Igen, behøver du kun at skifte den originale DVD ud til den tomme DVD, hvis du ikke har to dvd-stand drev.

TIPS

  • Til sikkerhedskopiering en fuld-længde film, kopiere den til en dobbeltlags-DVD i stedet for et enkelt lag. Dette holder Nero fra at skulle reducere video kvalitet for at komprimere filmen og resulterer i en højere kvalitet.
  • Undgå at køre andre programmer i baggrunden, der kan forbruge systemressourcer til at sikre det bedste produkt. Afhængig af din systemets muligheder, kan Nero langsom ydeevne ned ganske lidt, og multitasking kan resultere i en urolig kopi eller endda et systemnedbrud.

relaterede artikler