Sådan Clean en mailingliste

September 8

Sådan Clean en mailingliste


Det bliver nødvendigt efter et stykke tid at nedbryde og rense ud postlister du har akkumuleret i din email. Dette kan vise sig, efter at du endelig blevet træt af den automatisk udfyldning funktion fyldning i den forkerte e-mail-adresse, når du skriver i boksen af ​​en ny e-mail "Til", eller når du har modtaget flere afviste e-mails fra e-mails, du har sendt. Opgaven kan tage et par minutter at udfylde, men med lidt planlægning, kan det være en simpel proces, der vil bidrage til at øge din produktivitet og gendanne fornuft når du vender tilbage til at komponere e-mails.

Instruktioner

1 Åbn din kontaktperson eller adresseliste i din e-mail-program. Denne liste er normalt findes i en fremtrædende placering på din indbakke side, ofte som en fane på toppen af ​​skærmen, eller som et klikbart knap på venstre side af hjemmesiden.

2 Vælg særlige grupper, du har oprettet, som du ikke længere har brug ved at markere feltet ved siden af ​​gruppens navn. Klik på "Slet" eller "Fjern". Sørg for, at du flytter eller kopierer bestemte personer til de vigtigste adresseliste, hvis du ikke har en kopi af deres e-mail-adresser i de vigtigste liste allerede. Hvis gruppen ikke længere er relevant for ethvert projekt, du arbejder på, eller vil arbejde på, slette den helt.

3 Arbejde gennem hver side eller afsnit af din primære adresse liste, og vælge de navne eller e-mail-adresser på kontakter, du ikke længere har brug for at holde. Klik på feltet ud for adressen eller navnet, eller fremhæve navnet eller e-mail-adresse for at vælge det.

4 Klik på "Slet" eller "Fjern" på hver side af adresser som du arbejder gennem listen. Hvis dine adresser al liste på én side, er dette ikke nødvendigt. Hvis sidstnævnte er tilfældet for din e-mailadresse, skal du klikke på "Slet" eller "Fjern" én gang, når du har valgt alle de adresser, du har brug for at fjerne.

5 Brug e-mail-adresse verifikation software til at afgøre, om e-mail-adresser i dine postlister er ikke gyldige, og at hjælpe dig med at fjerne dublerede e-mailadresser. Dette kan især være vigtigt, hvis din virksomhed sender oplysninger til sine kunder via e-mail. Dit domænenavn kunne blive blokeret som spam, hvis det sender for mange e-mails til ikke-eksisterende e-mail adresser.