Firefox Adresse Bar History Removal

July 5

Firefox gemmer automatisk en liste over websteder, du besøger. Når du begynder at skrive en URL i adresselinjen, gør det automatisk forslag baseret på tidligere input. Det kan spare dig tid ved at tillade dig at indtaste kun de første par bogstaver i en hjemmeside, derefter vælge den ønskede fra drop-down menuen. Over tid, kan denne menu blive rodet og bør ryddes.

Fjernelse enkelte poster

Klik på pilen drop-ned til højre for adresselinjen, eller begynde at skrive webadressen på en hjemmeside til automatisk at bringe det op. Tryk på pil ned for at rulle gennem posterne. Når du finder en, du vil slette, tryk på "Shift" og "Slet" på samme tid at fjerne den valgte indgang fra adresselinjen. Gentag denne proces for hvert element.

Fjernelse Specifikke steder

Klik på "Historik" i Firefox menulinjen, og vælg derefter "Vis Alle History." Skriv adressen på det websted, du vil fjerne i tekstfeltet i øverste højre hjørne. Klik på den første adresse i den resulterende liste, så hold "Shift" og klik på sidste adresse for at vælge dem alle. Tryk på "Slet" for at fjerne alle de forekomster af denne hjemmeside.

Fjernelse Alle Artikler

I menuen "Filer", klik på "Funktioner" og vælg "Ryd historik." Når "Clear All History" vises, skal du vælge det tidsinterval, som du vil slette. Du kan slette den sidste time, de sidste to eller fire timer, hele dagen eller hele historie. Klik på "Browsing & download History" nederst i menuen og klik på "Ryd nu". Dette er en permanent fjernelse af browserens historie og kan ikke fortrydes.

Undgå New History

Hvis du ikke ønsker nye lokaliteter at være opført i adresselinjen, deaktivere historie funktionen. Klik på "Funktioner" og derefter "Indstillinger". Klik på "Privacy" rude. Vælg "husk aldrig historie" i drop-down menuen ved siden af ​​"Firefox vil:" for at forhindre Firefox fra at holde en registrering af dine besøgte websteder.