Hvad er "Netværkssteder?"

June 30

Hvad er "Netværkssteder?"


Mens du bruger din computer, har du måske bemærket, hvad der synes at være en mappe med navnet "Netværkssteder". Mens Netværkssteder kan gennemses igennem på en lignende måde til en anden mappe, er det faktisk et hjælpeprogram bruges til at navigere gennem andre computere og enheder på netværket.

Versioner af Windows

Netværkssteder er en del af Windows ME, Windows 2000, Windows XP og Windows Server 2003. Netværkssteder var designet til at erstatte "Network Neighborhood" netværk nytte inkluderet i tidligere versioner af Windows, men har selv siden blevet erstattet af en mere generel netværk browser i Windows Vista og Windows 7.

Åbning Netværkssteder

For at åbne Netværkssteder, klik på "Start" knappen, vælg "Denne computer" og derefter under "Andre steder" vælge "Netværkssteder". Herfra kan du se genveje til kendte delte mapper, delte printere og andre ressourcer på netværket.

Browsing Networked Computers

Computere og enheder på netværket kan gennemses igennem ved hjælp af Netværkssteder. Fra vinduet Netværkssteder, vælg "Hele netværket" fra venstre rude. Du vil derefter blive præsenteret med en liste over tilgængelige netværk og netværksenheder, som kan flyves igennem på samme måde som mapper på din egen computer.

Delte mapper og printere

To af de mest almindelige anvendelser af Netværkssteder er at forbinde til delte mapper og delte printere på netværket. Hvis en anden Windows-computer på netværket har en delt mappe, kan du bruge Netværkssteder at navigere til det og få adgang til filer i denne mappe. Hvis indstillingen er aktiveret på målet computer, kan du også gemme dine egne filer til den delte mappe. Tilsvarende, hvis en computer på netværket har gjort det muligt at dele på en tilsluttet printer, kan du bruge Netværkssteder til at oprette forbindelse til denne printer til at udskrive et dokument. Bare navigere til computer på netværket, og derefter dobbeltklikke på ikonet delte printer for at føje det til listen tilgængelige printere på din egen computer.


relaterede artikler