Sådan Start en søgemaskine

April 10

Sådan Start en søgemaskine


Tusindvis af programmører verden over er roligt trykke væk på deres tastaturer forsøger at opbygge den næste bedste søgemaskine. Sergey Brin og Lawrence Page, de berømte skaberne af Google, indrømmer, at "manipulere en søgemaskine er en udfordrende opgave." En søgemaskine bruges til at finde oplysninger på internettet. En motor kravler internettet og indekserer millioner af sider med information, spytte ud resultater, når nogen gør en søgning.

Instruktioner

Få en webcrawler

1 Anskaf en web crawler, som er edderkoppen eller bot, der kravler rundt på internettet indsamling sider fra nettet. En edderkop besøger websider, læser dem og følger links til andre sider. Du kan finde en open source crawler eller bygge din egen. Hvis du ønsker at opbygge din egen crawler, får en liste med webadresser til frø din crawler med. En langsom crawler er let at bygge, men at opbygge en højtydende crawler til at indeksere millioner og millioner af sider er mere udfordrende.

2 Få så meget båndbredde som du har råd. Du har brug for denne båndbredde til din crawler, da det bevæger sig hen Web få sider.

3 Byg et indeks. Alt din crawler finder går ind i søgemaskinens indeks. Indekset er som en kæmpe bog eller katalog, der indeholder en kopi af hver webside, crawler finder. Anna Patterson fra Stanford University anbefaler indeksering kun de data, du har brug for at tjene din slags søgeresultater. Hun rådgiver også, at du ikke skal forsøge at index "køkkenvasken", men snarere "få noget præsentabelt op."

4 Sådan Start en søgemaskine

Din indeks indeholder alle de oplysninger, findes ved din web crawler.

Placeret dine resultater på indekset ved hjælp af en high-performance database og alle oplysninger om dine servere fra din web gennemgang. Du er nødt til at behandle muligvis millioner af websider til at oprette indekset. Siderne er optaget i indekset skal placeres i rækkefølge efter hvad der er mest relevante for dine søgende.

5 Byg et attraktivt website for at vende tilbage søgeresultater.

6 Start og markedsføre din søgemaskine. En gratis søgemaskine bør tage brugerne, hvor de ønsker at gå hurtigt og elegant, i henhold til Laszlo Xalieri fra Search Engine Watch.com. Han siger, at for at køre en vellykket søgemaskine, "dit mål er at tiltrække forbrugerne og sælge adgang til dem at marketingfolk."

TIPS

  • Enhver programmør kan starte en søgemaskine, men giver relevante resultater er den virkelige udfordring.

relaterede artikler