Sådan Clean en bærbar Touchpad

April 10

En beskidt touchpad kan ikke kun påvirke udseendet af din bærbare computer, men forårsager fedtede fingre eller uregelmæssige svar. Der er ingen grund til at undgå at rense det, når du sandsynligvis allerede har de nødvendige forsyninger derhjemme. Touchpads er ikke så skrøbelige, at de ikke kan modstå en grundlæggende rensningsproces, så få fat i et par forsyninger og slippe lidt knofedt. Før du ved af det, kan du have en touchpad, der ikke kun ser bedre, men fungerer bedre.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen til den bærbare computer. Du kan også tage stikket ud og fjerne batteriet for at undgå enhver potentiel kort af systemet eller chok for dig.

2 Fugt en klud let med destilleret vand. Dup overskydende på den anden klud eller tørre del af den samme klud. Gnid touchpad med et let tryk for at fjerne snavs. Tør med den anden klud.

3 Bland en del destilleret vand til en del isopropylalkohol i en skål eller kop til en stærkere opløsning rengøring hvis nødvendigt. Fugt kluden med løsningen og gnid touchpad med et let tryk. Tør med den anden klud.

TIPS

  • Du kan erstatte postevand til destilleret vand, men vand fra hanen kan efterlade mineralske rester.
  • Hvis der spildes væske på touchpad'en eller tastaturet, lukke den bærbare computer med det samme, skal du tørre det af med en fugtig klud, og drej tastaturet på hovedet for at dræne.
  • Du kan rengøre tastaturet på samme måde som touchpad.
  • Etablere en rengøring tidsplan for at opretholde en ren, arbejder laptop.
  • Undgå at bruge nogen papirbaserede produkter, såsom servietter eller papirhåndklæder, fordi de kan beskadige touchpad.
  • Hæld ikke eller rengøring spray løsning direkte på pegefeltet.