Sådan Boot Computere

January 22

Opstart af en computer refererer til processen med at gøre det på, mens udtrykket "reboot" henviser til at slukke den og tænde den igen. Genstart sker typisk for at løse en slags problem ved at nulstille computeren. Du kan starte en computer direkte til operativsystemet, til fejlsikret tilstand eller til cd eller dvd, afhængigt af hvad du har brug for at udrette. Fejlsikret tilstand gør det muligt at få adgang til computeren med kun de mest nødvendige systemer kørende. Dette er en fejlfinding støtte, der hjælper dig med at afgøre, hvilke programmer der skaber problemer. Opstart fra en cd kan du bruge et andet operativsystem eller bypass problemer med det aktuelt installerede operativsystem.

Instruktioner

1 Tryk og hold "Power" knappen på din computer til magten den op som normalt. Slip det, når du ser aktivitet på skærmen. Dit operativsystem og andre baggrundsprogrammer vil aktivere og begynde at udføre deres funktioner. Når denne proces er færdig, kan du begynde at arbejde.

2 Tryk på power-knappen for at starte computeren. For at starte den op i fejlsikret tilstand, skal du se efter en meddelelse, der enten siger "starte Windows ..." eller "For fejlfinding og avancerede startindstillinger ..." Beskeden vil variere afhængigt af, hvilken version af Windows du er kører. Når du ser denne meddelelse, skal du holde F8 nede. En menu vises som spørger, hvordan du ønsker at starte systemet. Vælg indstillingen for fejlsikret tilstand. Når du har opnået de opgaver, du har brug for i fejlsikret tilstand, kan du genstarte computeren og lad den starte normalt.

3 Indsæt en bootbar cd i diskdrevet for at starte fra en cd. Genstart computeren ved at vælge "genstart" option på din computer. Når computeren beføjelser tilbage på, vil det genkende CD og boot fra den. Du kan være nødvendigt at trykke på en tast for at bekræfte, at du ønsker at starte til cd'en. Følg anvisningerne. Når du er klar til at starte som normalt, fjernes blot cd'en og genstart.


relaterede artikler