Hvad gør man, hvis en blækpatron ikke udskrives?

July 7

Dyrt som de er, det sidste, en computer bruger ønsker at beskæftige sig med, er en fejl i en inkjet printer patron. Mens der er ingen reel måde at reparere en patron, der er alvorligt beskadiget, de fleste patron fiaskoer skyldes enklere problemer, der kan reagere på fejlfinding.

Hvordan fungerer de

Det er vigtigt at forstå, hvordan de fleste patroner arbejde. Ink i patronen sprøjtes på papiret gennem en lille dyse. Patronen dyse og placering på siden styres af en computerchip inde i printeren samt ved computeren via printerdriverne. Patroner kommunikere med printeren og computeren ved et stykke kobber folie på bagsiden og i bunden af ​​patronen. Denne folie fungerer som en minimal bundkort eller "hjerne" til patronen. Printeren og computeren "vide", når patronen er fuld eller tom og installeret korrekt eller ikke takket være dette stykke folie.

Status Folie

Når en patron håndteres groft, især mens at blive installeret i patronholderen inde i printeren, kan kobber folie på bagsiden af ​​patronen blive revet. Når dette sker, kan patronen ikke fungere rigtigt. Fjern patronen fra printeren og undersøge folien. Hvis det hakker eller revet, især gennem midten af ​​overfladen, chancerne er store, at patronen er beskadiget uden reparation. Du kan forsøge at returnere det til forhandleren, men udskiftning er den eneste "kur".

Blokerede dyser

Nye patroner vil indslag en strimmel af tape, der dækker og beskytter spray dyse. Dette bånd skal fjernes helt for patronen til at fungere korrekt. Dette er den mest almindelige fejl, i at installere nye blækpatroner. Ellers når printeren er ude af brug, er patronen hoveder parkeret på en lille smule af fugtig skumgummi. Dette fugtige parkeringsplads med til at sikre, at overskydende blæk på dysen hovedet ikke tørre ud og lukke spray dyse.

Når printere gå lang tid mellem anvendelser, kan denne pad tørre op og dyserne på patronen kan blive blokeret. Fjern patronen fra printeren og fugte din fingerspids. Træk forsigtigt fingeren over ansigtet af dysen, en lille sølv rektangel findes på bunden af ​​patronen. Retur patronen i printeren og køre et vedligeholdelsesprogram, der vil rense dysen yderligere. Kør dysen renere flere gange, indtil testen mønster ser korrekt. Alle printer software leveres med en sådan vedligeholdelse rutine.

Narre en "tom" Cartridge

Selvom du tror blæk er stadig i patronen, kan printeren ikke kunne fornemme dette blæk og kan fejlagtigt rapportere, at patronen er brugt. Hvis du modtager denne advarsel, fjerne kassetten, skal du slukke printeren, og tag det fra el. Vent 10 minutter. Gendan magt og geninstallere patronen, som om det var helt nyt. I mange tilfælde kan den sidste bit i blæk tilgås efter alle - mindst nok til at producere nogle flere sider, før advarslen vises igen.


relaterede artikler