Sådan kopieres Non Movie dvd'er

February 4

Sådan kopieres Non Movie dvd'er


Backup dine data (ikke-film) DVD'er direkte til en anden DVD for at sikre, at du altid har en frisk kopi i tilfælde af oprindelige disk er stadigt beskadiget. Med hjælp fra en DVD-authoring værktøj, der understøtter DVD kloning, kan du producere en perfekt kopi af den oprindelige disk. Og der er ingen grund til at bruge nogen penge på software - nogle af de bedste DVD-kloning software er gratis.

Instruktioner

Cute CD DVD Burner

1 Hent og installer en gratis kopi af Cute CD DVD-brænder (se Referencer). Start hjælpeprogrammet, og derefter klikke på "Clone CD \ DVD" valgmulighed.

2 Klik på "Dual Drives Kopier" mulighed, hvis du har to eller flere dvd-drev, og derefter indsætte dine diske i dvd-drevet. Klik på den grønne pil for enden af ​​"Source" feltet for at vælge det drev, der indeholder kilden DVD. Klik på den grønne pil i slutningen af ​​"Destination" for at angive det drev, der indeholder den tomme DVD.

3 Klik på "One Drive Copy" mulighed, hvis du kun har én dvd-brænder, og derefter indsætte kildedisken i dvd-brænderen. Klik på den grønne pil, ligger for enden af ​​"Drive" feltet for at vælge din dvd-brænder.

4 Klik på "Start" for at begynde at kopiere din DVD. Har en tom dvd på hånden til at erstatte kilden disken, når du bliver bedt af programmet.

Gratis Nem Burner

5 Hent og installer en gratis kopi af Free Easy Burner, og derefter starte programmet (se Referencer). Vælg dit sprog fra "Parameter" menu, der åbnes foran Free Easy Burner hovedmenu.

6 Indsæt din kilde dvd i dvd-brænderen, og klik derefter på "Clone CD / DVD" valgmulighed.

7 Har en tom dvd på hånden. Udskift kilden disk med den tomme DVD når du bliver bedt af Free Easy Burner - programmet vil tage et par minutter til at kopiere data fra kilden disken.

Enhver DVD Cloner

8 Hent og installer en gratis kopi af enhver DVD Cloner, og derefter starte programmet (se Referencer). Sæt en kilde dvd i computerens dvd-rom-drev og sætte en tom dvd i computerens sekundære dvd-drev.

9 Vælg DVD drev, der indeholder kilden disken fra drop-down menuen ved siden af ​​"Input" overskrift. Og vælge det drev, der indeholder den tomme DVD fra drop-down menuen ved siden af ​​"Output" overskrift.

10 Klik på knappen "Start Copy" for at begynde at kopiere din DVD.


relaterede artikler