Hvordan man laver en tegning Look Real i Photoshop

March 21

Hvordan man laver en tegning Look Real i Photoshop


Adobe Photoshop er en digital billedbehandling software, der bruges af fotografer, grafiske designere og grafikere til at røre op billeder, oprette grafik, logoer og anden grafik arbejde. Den software leveres med filter plug-ins, der gør det ganske let at slå en blyantstegning til et mere realistisk billede ved hjælp af digital skygge. For begyndere Photoshop-brugere, kan denne aktivitet kræver flere forsøg, før du får det ønskede resultat.

Instruktioner

1 Åbn tegning i Photoshop ved at klikke på "File" og derefter "Åbn". Klik på "Gennemse" for at finde den fil, du ønsker at arbejde med.

2 Tryk på "CTRL", "SHIFT" og "U" for at afmætte din tegning file.This vil fjerne alle farver, hvis du har nogen, samt gøre blyanten stryger den samme farve.

3 Klik på "udtværingsværktøjet" værktøj i "Tool Palette." Udtværingsværktøjet ligner en pegefinger, der gnider på papir. Brug dette værktøj til at blande alle de blyantsstregerne ved at klikke og trække fra et sted på tegningen til en anden. Dette vil udjævne blyantsstregerne.

4 Hit "CTRL" og "L" for at åbne "Levels" valgmulighed. Klik på den venstre skyderen og trække den til højre, indtil du kan se, at linjerne i din tegning vender mørkere. Klik på højre skyderen og trække den til venstre. Dette vil lette forskellige dele af din tegning. Justering af niveauer vil gøre din tegning se glat, og mere realistisk. Husk, at du kan ændre niveauer til noget, du gerne vil. Skift niveauerne indtil du får den ønskede udseende. Gentag for at give din tegning mere dybde.

5 Klik på "Burn" værktøj i "Tools Palette" og derefter klikke og trække på forskellige områder af billedet for at gøre dem mørkere. Dette vil give tegningen endnu mere kontrast. Din tegning skulle nu se real efter brug af disse værktøjer. Gentag disse trin, hvis du har brug for at prøve igen.


relaterede artikler