Hvad er Baan System?

November 25

Baan er Enterprise Resource Planning software, oprindeligt udviklet af Jan Baan i Holland i slutningen af ​​1970'erne. Den software forsøger at integrere forretningsprocesser - herunder produktion, regnskab, menneskelige ressourcer og customer relationship management - i et enkelt, sammenhængende system.

Udvikling

Baan Virksomheden blev senere overtaget af SSA Global og senere af Infor, der omdøbt Baan produkt Infor ERP LN og meddelte, forbedrede Reporting Services, bog regnskab multiple og andre nye komponenter. Den seneste version af Infor ERP LN, version 6.1, indeholder mange forbedringer i forhold til forgængeren, ERP Baan IVc.

Fordele og ulemper

Infor ERP LN giver en attraktiv brugerflade med mange grafiske og peg-og-klik funktioner og er kompatibel med Microsoft-værktøjer. Security-wise, men det er ikke stærk og er afhængig af dens forenelighed med andre produkter i denne henseende.

popularitet

Baan-systemet blev mere og mere populær i 1990'erne, da det i første omgang blev købt af Boeing, hæve sin profil, og nåede sit højdepunkt i form af salg i 1997. Infor fortsætter med at øge sin kundebase fra år til år, men takket være den popularitet af sine klient support funktioner.


relaterede artikler